0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hazır elin değmişken honda alsaydınya
Yeni aracınız hayırlı olsun. Jepon kardeşliği devam ediyor
Hayırlı olsun Serkan Bey. Mazda'nın sizi üzeceğini sanmıyorum, ağız tadıyla binersiniz inşallah. Fakat 2. eli Toyota kadar hızlı olmayabilir, sanırım alırken bunu dikkate almışsınızdır.
JDM demekle olmaz JDM halini görmek isterizzzz Hayrını görün beğendiğim araçlardan biri ama sade halini pek sevmiyorum ufak tefek dokunuşlara ihtiyacı var
Aracınız hayırlı olsun...Kalabalık bir aile olarak memnun şekilde kullanmanız dileklerimle Mazda güzel araçlar ama nedense ikinci el konusunda sıkıntılar var?Bende efsanemi alırken lantis alıyordum az kalsın sonra vazgeçmiştim.
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Hayırlı olsun yeni aracınız iyi günlerde kullanın.
Yenilenen civic i mi
Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın japonlara devam.
Serkan bey güzel bir araba aldığınız araba, şahsen ben çok beğeniyorum.. hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan saklasın..
Donanımının güzelliği gibi fiyatlarıda güzel olan pek kronik sorunu olmayan sizi üzmücek bir araç seçimi olmuş..Hayırlı uğurlu olsun Serkan abi..
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, hayırlı olsun
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz insallah..
hayırlı olsun serkan bey.Allah kaza bela vermesin önemli olan istediğin ve beğendiğindir.ben toyotasızlığa sadece 1 yıl(0 km seat aldığım halde)dayanabildim,baktım olmuyor ben gene toyota aldım (2008 corolla) bakalım sen nekadar dayanacaksın:))).Güle güle kullan arabanı kardeşim sen benim şakalarıma bakma.
inşallah alperen , hemşeriyiz heralde bu arada
Evet abi