0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
irfan bey yanılmıyorsam sürücü koltuğunun yan tarafında airbeg var onda sorun olabilir servise göstermek en iyisi sonucu yazarmısınız bende merak ettim.
Arkadaşlar herkese merhaba.Bendede sürücü koltuğu ile ilgili şöyle bir problem var.Frene bastığımda koltuk öne doğru çok azda olsa gidip geliyor.Buda tık tık diye ses yapıyor tabi.Başka olan arkadaş varmı bu durumda merak ettim.Bu arada o koltuğun yan tarafı olayı benim araçta yok.
irfan bey merhaba. aracım 2011 corolla. tam sizin bahsettiğiniz yerde aynı sorun benim araçta da oluşmuştu. servise götürdüm garantiden koltuk kılıfını değiştirdiler. yanlış hatırlamıyorsam kdv hariç 350 lira gibi bir rakamdı. airbagle ilgili bir durum muydu tam olarak bilemiyorum faturada airbag le ilgili bir kalem yoktu. şu an bir problem kalmadı...
Merhabalar;Aracımın kılıfı bugün garantiden değişti. Kılıfın maliyeti toplamda 693 TL + KDV imiş.Saygılarımla
benim araçtada öylebir sorun yok bence vida gevşektir al tarafa bir göz gezdirin ufak bir sorundur ve o kumaş toplanmasınıda bir döşemeciye gösterin derim