Gönderen Konu: Aracım Çizildi Tamiri Hakkın da Fikirlernizi Bekliyorum  (Okunma sayısı 9536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracım Çizildi Tamiri Hakkın da Fikirlernizi Bekliyorum
« Yanıtla #20 : Şubat 27, 2012, 14:12:23 »
geçmiş olsun
çamurlukta ezik oluştuğu için elinizdeki rütuşla kapattığınızda çok çirkin bir görüntü oluşur. yetkili serviste yapılaması çok daha mantıklı ama  tabiki orada lokal bir işlem uygulamak zorundalar, vakum yada çekiçle ilk önce ezik düzeltilir boya öncesi zımpara uygulaması yapılacağı için lokal boya uygulamasında alan sadece hasar görmüş alandan ibaret olmuyor ancak profesyonel olarak işlem yapıldığı için eskisiyle birebir aynı hala gelecek o yüzden aracınızı sanayide yaptırmanızı önermiyorum. kaskonuzun bozulması konusuna gelince önerim kasko yaptırdığınız sigorta şirketini kendiniz bizzat arayın acentalar bu konuda çok net bilgi veremeyebilir birçok kasko şirketinin mini hasar onarım hizmeti var.

tekrar geçmiş olsun

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 27, 2012, 14:12:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 27, 2012, 19:06:37 »
geçmiş olsun
çamurlukta ezik oluştuğu için elinizdeki rütuşla kapattığınızda çok çirkin bir görüntü oluşur. yetkili serviste yapılaması çok daha mantıklı ama  tabiki orada lokal bir işlem uygulamak zorundalar, vakum yada çekiçle ilk önce ezik düzeltilir boya öncesi zımpara uygulaması yapılacağı için lokal boya uygulamasında alan sadece hasar görmüş alandan ibaret olmuyor ancak profesyonel olarak işlem yapıldığı için eskisiyle birebir aynı hala gelecek o yüzden aracınızı sanayide yaptırmanızı önermiyorum. kaskonuzun bozulması konusuna gelince önerim kasko yaptırdığınız sigorta şirketini kendiniz bizzat arayın acentalar bu konuda çok net bilgi veremeyebilir birçok kasko şirketinin mini hasar onarım hizmeti var.

tekrar geçmiş olsun

teşekkür ederim..rötuş boyası ile şimdilik kapattım çiziği .dedğim gibi yamalı durdu ama rötuş gidene kadar öyle bırakmayı düşünüyorum..daha sonra auto king.te yaptırıcam sanırım geçen götürdüm autoking indirimli 165 tl'ye yapacak..kaskomu kullanmadan bu şekilde fiyat verdiler.fiyatı çok bulmadım açıkçası orda yaptırcam.rötuş ta ne kadar süre dayanır bilmiyorum..sanırım arabayı yıkattıkça orda bir açılma olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 28, 2012, 00:42:29 »
Mırnav büyümüş Kemal bey:))
Ben olsam kaskoyu bozmadan serviste yaptırım kaç para tutacak ki?

Kaskonun hasarsızlık indiriminin yüzde kaç oranında bozulduğuna bakmak lazım, artı eksi hesabı yapılarak karar verilmeli.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL