0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan abi bende aurise uzun zamandır düşünüyorum ama siyah folyomu kırmızı mı hangisi daha hoş durur sizce?İkiside hoşuma gidiyor benim.Bi de hepsiburada.com da folyo var mesela onu alsam kendim yapabilirmiyim?Teşekkürler.
Kırmızı kapklarsan, sinyal ve geri vites lambası kırmızı yanıyor, şehir içinde pek sıkıntı olmuyor genelde böyle yanması. Aurisin stoplarını sinyal ve geri vites yerlerini siyah yaparsan bence daha güzel durur. Birkaç araçta gördüm kırmızı güzel olmuş. Tamamının kırmızı olması da güzel olabilir bunu hiç görmedim bir araçta. Biraz el beceriniz varsa çok rahat yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Merhaba, Ben eski aracıma kırmızı şeffaf folyo ile bir ugulama yapmıştım. Fön makinası kullanarak folyoyu ısıtırsanız oval yerlerde sorun yaşamazsınız, fazlada ısıtmayın folyo deforme olur. Birkaç resim. Bu haliyle Tüv muayenesinden bile geçmişti.Orjinal hali bu:
folyoyu çekmek zor,ben çok denedim ama bir türlü beceremedim ,gittim sıcak fava tabancası aldım ,gene yapamadım.en iyisi sanayide cam filmi yapanlardan birine 20 tl ver çeksinler ,ben öyle yaptım.bu folyoların en büyük handikabı elektiriklenip üzerine toz çekiyor,aracın her yeri temiz iken stoplar sürekli tozlu görünüyor.kırmızı çektirirseniz geri vites lambası kırmızı yanıyo ,geceleri sıkıntı yaşatıyor.çok açık renk siyah folyo bulursanız o güzel duruyor.ben ikisinide denedim ama siyahı güzel duruyor,yeni çıkan bir boya varmış istendiğinde boya çıkartılabiliyormuş , şimdi onu denemek istiyorum link aşşağıda http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41311.0
Mert bende siyah folyo çektirmeye niyetlenmiştim hangi damacıya gittiysem bana bu farlar çok köşeli folyo olmaz stop boyasıyla olur demişti bende vazgeçmiştim . Fakat yolda bir ara stopları komple siyah 2011 corolla gördüm ama folyo ile mi yapmış yoksa boya mı bilmiyorum .