0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben ise opratör arayışı içindeyim.Bana 100 dakika heryöne +500 sms ve internet lazım özellikle internet şart çok fazla email trafiğim var.Şimdilik vodafone önde gibi ama henüz karar vermedim belki Turkcell de kalırımMehmet abi sanada vodafonun bir tarifesini önerim Cep avantaj mini her yöne +20tl ödüyosun her yöne 250dk veriyor sms 41,5 krş interneti yok ama ekstra paket var 100mblık paket ilk 3 ay 4,5 ondan sonra 7 tl oluyor.her yöne 500 smste 7,5tl buda ikinci tarifem ama bu kontürlü faturasız cep özgür tarifesi her ay en az 30 tl yüklediğinde her yöne hediye 120dk veriyor vodafonlularla 40kuruşa istediğin kadar konuşuyon hediye dakika bittikten sonra her yöne 5dk 40krşa konuşuyorsun birde her gün ücretli smse 1 ayda toplam heryöne7500sms veriyor. bunun net paketi yok üsteki gibi net paketi alabilirsin
Gözünüz aydın diyelim Benim de 2 ay sonra Vınn ile sözleşmem bitiyor, bakalım onlar ne yapacaklar, hiç bakmadım tarifelere
Mali abi tam senlik bir tarife Aveada var genç paket adı altında 25 yal altı birinin kimlik numarasını göndermen yeterli kabul ediyor ben öyle yaptım hemde ön ödemeli hat: 19TL: Heryöne 500dk + 1000sms + 1GB internet.... Ki mobil kullanımda 1GB internet bitmek bilmiyor hele maille hiçbirşey olmaz...Bu arada bende FENERCELL modem kullanıyorum (bunun hertakım için olanı var) 5gb 25tl ayrıca takımın her golüne 100mb hediye veriyor