Geçen sene mart ayında aldıgımız Aurisin Fotoğrafları.
Yazdan kalma bir fotoğraf.

Dün çektiğim fotoğraflar.Arabanın kaç ay önce yıkandığını unuttum.

Yazın her gün temizlerdim halbuki.

Yandan bir poz.

Ee köyde çamura girince haliyle

1 lira köpük,1 lira su.Fırçasız temizlik hepsi bu.
Sen 15 gün önce benim avensisi görcektin oto yıkamacı bile ben yıkayamam bunu hafta sonu boş bir vaktimde getir dedi

sağ olsun belediye çalışmaları yüzünden çamurdan kurtulamadım
bu şimdi, pis mi oluyor, benim araba en çok bu kadar temiz oluyor, ben bi ara paylaşayım abi:D
Sen 15 gün önce benim avensisi görcektin oto yıkamacı bile ben yıkayamam bunu hafta sonu boş bir vaktimde getir dedi
sağ olsun belediye çalışmaları yüzünden çamurdan kurtulamadım
Vay ne kibar yıkamacılar var.
Vay ne kibar yıkamacılar var. 
Aynen abi para lazım değil heralde belediye sağ olsun işleri açıldı
iyi gunlerde kullan sahane bence benımkıyle aynı kaderi paylasıyor anlasılan

yazın toz kısın camur
Bu mu pis ben bizim arabanın fotosunu sizinkinin yanına katsam sizinki bir anda parlayıverir .

Ben beylerın temız oldugunu sanardım hep ne kadar yanılmısım
beylerin araçları genelde bayanların yanına gelirken temiz olur, ona aldanmış olabilirsiniz
beylerin araçları genelde bayanların yanına gelirken temiz olur, ona aldanmış olabilirsiniz
çok doğru bir yaklaşım olmuş alper bey
Sanmıyorum alper bey, erkekler genelde gozu gıbı bakarlar arabalarına. Bıcok arkadasım benımle bu yuzden kafa bulurlar genelde pıstır arabam
kişisel görüş tabi, ben erkek tarafından bakınca böyle görünüyor, siz bayan tarafından bakınca öbür türlü
Ben beylerın temız oldugunu sanardım hep ne kadar yanılmısım
Tatilde arabamı yıkanır yahu
Ben 1 aydır yıkatmıyorum

ama vaktım yok gıtmeye :S ınsallah bıgun fırsat bulup temızletecegım yarımı

kısısellıkten zıyade erkekler daha temız kullanırlar araclarına genelde sızler ıstısnasınız kanımca
hehe, tabi hastalık derecesinde yapanlar var bu temizlik işlerini ama o kişiler heryerde titizler, sadece arabada değil, 4 adet terlik hazır tutan arkadaşlarım var, kesinlikle ayakkabıyla binmiyorlar araca, araba çizik olunca satanlar var, banada bayan araçlarını kirali görünce garip geliyor, kişisel önyargı heralde, benim aracımıda son 15 gündür yağmur yıkıyordu sağolsun, bende pek dokunmadım o yüzden