Arkadaşlar arabanın sol aynası plastiğinden kırıldı nasıl yaptırabilirim?

---İleti büyük harfler ile yazılmıştı bu nedenle düzenlendi
Foruda iletilerin tamamının BÜYÜK HARF kullanılarak yazılması bağırmak anlamına geldiğinden iletilerin tamamının Büyük Harf kullanılarak yazılması yasaktır.
bünyamin bey kaskonuz varsa senede bir defaya mahsus ayna,cam ,far,stop lambası,sis farı vb kasko delinmeden değişiyorlar bu yazdıklarımdan sadece 1 tanesi bilginize
yaklaşık 2 ay önce benim aynamıda çocuklar dibinden kırmıştı, kaskodan değişti ancak malum biraz fiyatlı

işçilik dahil 550tl tuttu serviste
Fotoğraf var mı? Tamir imkanı olabilir mi diye merak ettim.
Çıkma ayna bulup içindeki plastiği alabilirsiniz.
dostum tam göbektek kırık çıkmayı sordum birkaç yere 300 istiyor bir de renk tutmuyor

kosko degişmiyor hem de toyota kasko benim ki
bünyamin bey kaskonuz varsa senede bir defaya mahsus ayna,cam ,far,stop lambası,sis farı vb kasko delinmeden değişiyorlar bu yazdıklarımdan sadece 1 tanesi bilginize
hangi kaskoymuş dostum toyota kosko yok öyle birşey diyor
kusura bakma babam 2008 yılında sıfır almıştı yan aynasına uzun yolda eşek kafa atmış kırılmıştı ,kaskoyu deldirmemiş para ile almışlar .(toyota kasko)benim araba 2007 verso sis farları su alıyor gittim gösterdim kasko delinmeden değişecekler temmuzu bekliyorum kaskanun bitimine yakın birini değiştirecem.diğeri seneye.bir sis farı 200 küsür dedi şok oldum
kaskoların illere göre tarifesimi var