0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler.siz değerli arkadaşların yardım ve tecrübeleriyle umarım sorunsuz keyifli bir yolculuk olur.
biraz araştırma yaptım ama kimi ilk motoru açmak çok önemli biraz zorlaki motor yüksek devirlere alışsın vs. kimi basma sakin sürüş tercih et, kimiside rodaj zamanı artık yeni araçlar için yok gibi şeyler yazmış. kafamı karıştırdılar. anladığım kadarıyla bilende bilmeyen birşeyler yazma ihtiyacı duymuş. (google'da yaptığım araştırma sonucuydu bu bilgiler, bu foruma ait değiller yani)
arkadaşlar o basmayın olayı falan hikaye. motor rodajı öncedendi. şimdi parçalar 0 hatayla üretiyorlar. ben bayiden çıkıp 0 corsayla 140 km hıza çıktım. tek dikkat etmeniz gereken frenler...
Merhabalar24.02.2012 18:00'da aracımı teslim alıp 19:00 gibi yola çıkmayı planlıyorum. (650 km) 1 gün kalıp tekrar geri dönüş yapacağım. toplamda aracımı alır almaz ortalama 1500 km yol yapacağım. Fakat daha önce MMT bir araç ve sıfır km bir toyota kullanmadım. Kullanım olarak ve araç olarak dikkat etmem gerekenler hakkında görüş ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.