0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim hayırlı ugurlu olsun 10 numara 10 yıldız süper gözüküyor Maşallah )
Benım eski konuya bir el atma zamanı geldi İşte sonunda istediğim jantlarıma kavuştum . Bu gün arabanın komple ön takım yenilendi saat gibi oldu Siz karar verin hangi jant olsun 18 inç15 inç17 İnç
Erdi cim bakıyorum da 17 jant diyorsun da bunlar avensis orjinal jantı.. Ben çok seviyorum çok şık ve sade.. Ama senin araç biraz sportif ve modifiyeli.. Sanki fazla sade kaçmış gibi. Birde yakından görüp bakmak lazım..
Valla nasıl olmuş bilemedim kardeşim ya Küçük fotolarda (profil vs) çok hoşuma gitti çok farklı durmuş ama büyük fotolar biraz garip geldi sanırım eskisine alıştığımızdan Canlı canlı kımıl kımıl görmek lazım
maşallah orjinal jantları çok hoş durmuş gerçekten Kazasız belasız
Erdi jantlara talibim..
18likler mi yoksa 15likler mi abi senin jantlarda Erdininkiler gibi değil mi yahu
18 Ler mi abi hemen vereyim odamda duruyor Abim burada fazla kış olmuyor boşver sen 17 leri takılım benim 18 leri sende daha iyi durur Benim 17 leri istiyor aga . Valla talip çok ama vermem ( Kışlık takım )
Aga Kerem abiyle jantlarınız aynı değil mi ben orayı çakamadım bir türlü oda executive jantı değil mi
Konuyu sulandırmak gibi olmasın ama başlığı görünce direk aklıma bu geldi.. http://www.dosya.tc/server5/r3ql3E/bulent_ersoy_813.jpg.html
ciddi güzelmiş. aga Allah kaza bela vermesin. Maşallah
Birine kışlık takım birini yazlık takım lastik yapmak istiyor arada lastik değişmek istemiyor
Erdi Ercü ile bir olup bir anlık boşluğumu değerlendirdin kardeşim.. Olsun takipteyim bakalım düşerse bir tane daha haber verim..
Senin cesedini çiğnemesi lazım sanırım