0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay orj. jant kombinesi çok iyi olmuş yahu. Ama nacizane tavsiyem aracın önü çok boğulmuş far folyolarını,far bıyıklarındaki mat siyah folyoyu sök. Kazasız belasız çok hoş vagon.
Araba güzel ama plakası izmire uymamışbence sat, onun yerine 35 plakalı bir araç al
Kombine şüphesiz güzel olur yapta görek
Ufak bir fiyat araştırdım d4 farlar 300 tl panjur 50 tl Çıkma kaput 150 tl uzatma ve boya 500 tl gibi bir rakam verdi sanki arabayı baştan yapıyor Farları , panjure ayar çekecekmiş
Aga güzel böyle ama bence logosuz panjur yerine orj panjura geç daha bir hoş olur sankiiii
Jantlar çok yakışmış hakkat bu jantları ooldum olası sevmişimdir zaten. Canavarada güzel bir karakter desteği sağlamış, güle güle kullan kardeşim.
şşiiiii ....
Erdi Avensis orjinal Jantı yakışmış bence sakın elleşme en fazla daha canlı bir gri rengi ile boyatabilirsin ilerde
Abim zaten bu jantı çok istiyordum ama fazla piyasaya düşmüyor . Geç oldu ama oldu bu gün jant temizle ile baya temizledim .tam foto çekecektim yağmur başladı . Beyaz düşünüyorum renk olarak nasıl gider acaba
bence beyaz yeşil canavrında sırıtır kardeşim sen onları şöyle güzel parlayan bir griye boyat hafifte içine sim attır boyanın bak ozaman güneş vurunca yolda dönerken nasıl gözüküyorlar
Hic bulasma beyaz isine bence boyle gayet guzel beyaz cok siritir aga :-)