Yakınlarda hiç hastane yok mu. Ambulans sürücüsünden rica et göstersin sana. Yasal bir engel yoksa güzel çalışırlar bence. Mantığıda aşağı yukarı aynıdır. Biri yanar diğeri söner.
Selam.
Bunların değişik kombinasyonla çalışanları var. (beyaz, kırmızı, mavi arasında her kombinasyon) Kalitesine göre fiyatları 100YTL'ye yakın diye biliyorum ve sivil araçlarda kullanımının yasak olduğunu biliyorum.
s.a arkadaşlar Bu şekılde FlaşöR (çat çat,siren vs) Koymadan Önce düşüneLim! başınız agırır..Denendi OnayLandı..
arkadaşlar bir ara benim de ilgimi çekti. ama cezası oldukca fazlaymış ruhsata işletmezseniz. ruhsata işletmenin de 400-500liradan aşağı olacağını düşünmüyorum. yakalanmam ben derseniz de kendi tercihiniz olur. ehliyeti alalı 1 sene oldu izmit gibi bir yerde 1 sene içinde abartmıyorum 4 kere jandarma evrak kontrolü yaptı, 2 kere radara girdim, 4-5 kere de alkolmetreye üfledim. bu yüzden taktırma hevesim kaçtı:)
arkadaşlar bir ara benim de ilgimi çekti. ama cezası oldukca fazlaymış ruhsata işletmezseniz. ruhsata işletmenin de 400-500liradan aşağı olacağını düşünmüyorum. yakalanmam ben derseniz de kendi tercihiniz olur. ehliyeti alalı 1 sene oldu izmit gibi bir yerde 1 sene içinde abartmıyorum 4 kere jandarma evrak kontrolü yaptı, 2 kere radara girdim, 4-5 kere de alkolmetreye üfledim. bu yüzden taktırma hevesim kaçtı:)
Bende izmittenim.Kaç senedir araç kullanıyorum polislerle ehliyeti alma haricinde hic bir iletişimim olmadı.

ama flash gibi aksesuarların takıılması yasak
Jandarma daha aktif. Jandarma bolgesinde yasayan bilen biliyor

En azindan Izmit boyle. Veli Kucuk doneminden beri...
Bende izmittenim.Kaç senedir araç kullanıyorum polislerle ehliyeti alma haricinde hic bir iletişimim olmadı. 
ama flash gibi aksesuarların takıılması yasak
ikinci öğretim olduğum için umuttepeden gece 11-12 de çıkınca jandarmayla illaki görüşmeler oluyor..
ikinci öğretim olduğum için umuttepeden gece 11-12 de çıkınca jandarmayla illaki görüşmeler oluyor..
oo o zaman senin ortamlar farklı oluyo desene
ortamdan kastın gündoğdu-bekirpaşa-umuttepe üçgeniyse doğru olabilir:)
Bekirpasa'yi kucumseme.
amacım küçümsemek değildi zaten. o üçlü arasındaki ulaşım ağından bahsettim. yorumlarınızı da biraz daha saygı çerçevesi içinde yapabilirsiniz.. bu arada konunun altında farklı şeyleri konuşmanın lüzmu yok. özelden mesaj atabilirsiniz. Saygılar!
Bir soru aacından yon degistirdi tartışamalara dogru gidiyor .En iyisi sağ sinyal yakıp biraz dinlenmek
normalde flaşlar yasak ruhsata işletmeyide kabul ediyolarmı bilmiyorum ama herşeyi göze alıp yol bana göründü diosanız hepsi buradakiler idealdir ve onları daha iyi fiyata hiçbir yerde bulamassınız