0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay eline sağlık abi çok beğendim ama nacizane görüşüm orjinal vites topuzu daha güzel bence
elinize emeğinize sağlık, ama ben pek beğenmedim açıkçası...özellikle vites topuzundaki ışık gece kullanımında rahatsız edici olur diye düşünüyorum.
Eline sağlık dayı, tam bi gazino spec olmuş
Elinize sağlık, Acaba logoyu nasıl yaptınız ?
el işçiligi guzel ama topuzdakı kablo bıraz sırıtıyor ona bı cozum bulsanız daha hos olurdu
Öncelikle direksiyondaki logoyu çıkardım yalnız logonun altında 5-6 adet pim var ve müthiş zor çıkıyor ( kimseye denemelerini tavsiye etmiyorum ) logoyu çok ince su zımparasıyla üstündeki krom kaplamayı çıkardım (sökme aşamasında biraz bozulduğu için) çok yumuşak ve lastik gibi esnek bir malzeme sonrasında logonun boşluk olan bölümleri direksiyonun üstündeki plastiğinde kabartma şeklinde onları maket bıçağı ile kesip logonun oturacağı zemini düzleştirdim logonun dış ölçülerinde 0,30 kalınlığında bir teneke parçası çıkartıp direksiyondaki yerine kuvvetli yapıştırıcı ile sabitleyip bir gün donmasını bekledim daha sonra üstüne kırmızı fosforlu folyo kapladım ve en son logomuzu pasta cila ile cilalayıp parlattıktan sonra çift taraflı kuvvetli şeffaf bant ile folyonun üstüne sabitledim
Becerikli adamın hali başka oluyor.Farklı ve güzel olmuş.
Aklımdan geçeni yazdı herif Ama yinede emeğinize sağlık
enteresan...güzel güle kullanın..ama bence arabanın ağırlığını ortadan kaldırmış..