0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ufuk bey bendede 2001 vvti corolla var benzer araç yanibenim hız ibrem de genellikle soğuk havalarda (örnek) 90 la falan giderken 120 - 150 aklına ne gelirse gösteriyor ve tıırrrr tııırrrrrrr şeklinde ses çıkarıyor.bu neden olabilir ? tamiri mümkün mü ? fikriniz için teşekkürler
bilgi için teşekkürler, kmnin oynanmadığından emin sayılırım neden derseniz aracı alırken servis km bilgilerini sorguladım. ayrıca aracın bu şekidle kullanılamsıdna sakocna varmı?son ricam faza olmayacaksa bu aracın kullanım klavuzunu nerden bulabilirim ?
son olarak bi şey sorucam benim km göstergem dijital yinede oynama yapabiliyorlarmı
ufuk bey,gerçekten çok teşekkür ederim değerlei desteğiniz için bende maslakta çalışıyorum muhakkak uğrayacağım. bu arada merak ettim ne işle uğraşıyorsunuz.benim aracıma özel 1999 corolla 1,6 lift back AE 111 gönderirseniz sevinirim.
ufuk bey merhaba,bugün servisi aradım kmyi tekrar sorgulattım herhangibir oynama olmamıi İstanbulda baktırabileceğim bi yer varmı? Topkapıda bi ustadan bahsediyorlar.bide biy sey sorucam yukarıdaki mailde katalogdan açıklama yaptınız, biz nasıl temin edebiliriz.