0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım siz 2. el baktınız..biz sıfır alıcaz arkadaşa..özellikleri donanımı çok iyi..tabi fiyatı da..40 bin tl'ye alacak arkadaşım
Sadece motoru için alınacak bir araç.Aceleniz yoksa ve Lİnea almak istiyorsanız eğer biraz bekleyin makyajlı Linea çıkacak.Hem bugün alınacak araçta değer kaybı yaşanmaz,hem yenilenmiş ve çok daha şık bir Linea sahibi olmuş olacak arkadaşınız. Bu arada araç tavsiyesi sormasaydınız sizi tekrar aramızda göremeyecektik Bahadır bey.Bu arada siz hangi arabayı aldınız? Bir ara bir kaç konu açmıştınız.
Ben almam alanada mani olmam
40 bin ona vereceğine gitsin audi a3 alsın yada golf alsın bi iki gün önce dizel 90 bg lik versiyonu bu fiyatlardaydı sanki..
yada sıfır civic alsın
linea yanılmıyorsam b segmenti bir araç. yerli üretim malzeme kalitesi çok iyi değil. arkadaşımda vardı kaza yapıp pert'e çıkarttılar arabayı. ne kadar airbag varsa hepsini açtı ve 4 kişi içinden burnu kanamadan çıktı. motoruna zaten kimse laf edemez. ford dahil kimsede böyle güzel dizel bir motor yok. tipini beğeniyorsa alsınlar ama ben olsam 1.6 122 hp bravo alırdım...
Fatih bey Linea C segmenti bir araç.Corolla ise C segmenti üst sınıfta.Hb araç ihtiyacı varsa illaki Fiat olacaksa Linea yerine Bravo olmak daha mantıklı.Bravo'nun malzeme kalitesi rakiplerine oranla iyi seviyede...
merhaba..çok yakın bir arkadaşım fiat linea 1.6 multijet emotion plus alacak..sizce alınası bir araç mı? yoksa beş para etmez mi..motorunun çok iyi olduğunu duydum ama genel olarak kalitesi nasıldır bilmiyorum..yardımcı olursanız sevinirim..