Gönderen Konu: 2000 Corolla 1.6 silindir kapağı değişecek..  (Okunma sayısı 2320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2000 Corolla 1.6 silindir kapağı değişecek..
« : Şubat 17, 2012, 11:32:32 »
silindir kapagı iki kez taşlanmış..araç benzinli..gürültülü  çalışıyor..dizel gibi..silindir kapağını çıkması ile değiştirsem sorun olurmu..değiştirenler varmı..fikri olan..

Toyota Club Türkiye

2000 Corolla 1.6 silindir kapağı değişecek..
« : Şubat 17, 2012, 11:32:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
silindir kapagı iki kez taşlanmış..araç benzinli..gürültülü  çalışıyor..dizel gibi..silindir kapağını çıkması ile değiştirsem sorun olurmu..değiştirenler varmı..fikri olan..
bir de bu şekilde kullanmam sıkıntı oluşturur mu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Halit bey biraz daha açıklayıcı anlatabilirmisiniz , damdan düşer gibi olmuş biraz. Aracı ikinci elmi aldınız ? nezamandır kullanıyorsunuz ? araç kaç bin km de ? kapak taşlanmış demişsiniz ama sadece kapakmı taşlanmış ? motora başka işlemler yapılmışmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
araç 4 yıldır  bende 230000 km  hararet yapınca  sekman atıldı..ümraniye sanayide..usta daha önceden de kapagın  taşlandıgını  söyledi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • herşey buvatan evlatlarının eğitimi için...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 119000
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun halit bey
ümraniyede kime ve kaça yaptırdınız?
Ataşehir Final Anadolu Lisesi ; Kurucu & Müdür _ Fizik  & Fen Bilimleri öğretmeni Eğitim Yönetimi Uzmanı
2001 corolla vvti-Milano sıralı lpg
2011 avensis 1.8 multidrıve s - brc comfort lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
geçmiş olsun halit bey
ümraniyede kime ve kaça yaptırdınız?
ümraniye sanayide deniz sitesi  eren oto da  Bilal  Bayrak isimli  usta yaptı  1500 tuttu..sekman  atıldı..şu anda bir  problem  yok  sekman 2 ay  önce  atıldı..sorun yok ama motorun  çalışma  sesi  degişti..gürültülü  çalışıyor..bu aracı  muayeneden  sonra satmak istiyorum..bu  şekilde satsam  fiyatı  düşük olur.yaptırıp bineyim diyorum..usta silindir kapagının 2 kez taşlandıgını söyledi..ehil olmayan ellerde arabayı mahvettim..şimdi  toplamaya  çalışıyorum anlayacagınız..benim merak ettiğim çıkma silindir kapagı işime yarar mı..fikri olan paylaşırsa  mutlu olacagım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ehil eller önemlidir,bendede aynı araçtan var sanırım yağ yakma probleminden yaptırdınız.
bendede aynı araçtan var ve ben  toyotronic mithat ustaya yaptırdım.gitmeni şiddetle tavsiye ederim.google dan bulabilirsin.
tekrar geçmiş olsun.

ümraniye sanayide deniz sitesi  eren oto da  Bilal  Bayrak isimli  usta yaptı  1500 tuttu..sekman  atıldı..şu anda bir  problem  yok  sekman 2 ay  önce  atıldı..sorun yok ama motorun  çalışma  sesi  degişti..gürültülü  çalışıyor..bu aracı  muayeneden  sonra satmak istiyorum..bu  şekilde satsam  fiyatı  düşük olur.yaptırıp bineyim diyorum..usta silindir kapagının 2 kez taşlandıgını söyledi..ehil olmayan ellerde arabayı mahvettim..şimdi  toplamaya  çalışıyorum anlayacagınız..benim merak ettiğim çıkma silindir kapagı işime yarar mı..fikri olan paylaşırsa  mutlu olacagım...

Ataşehir Final Anadolu Lisesi ; Kurucu & Müdür _ Fizik  & Fen Bilimleri öğretmeni Eğitim Yönetimi Uzmanı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
ehil eller önemlidir,bendede aynı araçtan var sanırım yağ yakma probleminden yaptırdınız.
bendede aynı araçtan var ve ben  toyotronic mithat ustaya yaptırdım.gitmeni şiddetle tavsiye ederim.google dan bulabilirsin.
tekrar geçmiş olsun.
[/qu  Abdullah bey ilginize teşekkür ederim..siz ne kadar masraf ettiniz..şu anda problem var mı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 Corolla 1.6 silindir kapağı değişecek..
« Yanıtla #8 : Şubat 25, 2012, 23:13:00 »
1500 lira herşey dahil;
parçalar orjinal , işçilik mükemmel,
bakımalardada ümraniyeden mertere gider yaptırırım ve memnunum