Gönderen Konu: Yeni Yarisin orj. müzik sistemine amfi takılabilir mi ?  (Okunma sayısı 6439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar elimde bir tane amfim var ve bunu arabama taktırmak istiyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim , ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • hkup@mynet.com
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Yeni Yarisin orj. müzik sistemine amfi takılabilir mi ?
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2008, 22:57:56 »
arkadaşım daha bugün tesisatçıya gidip componentlerimi ayarlattım.
ve öğrendiğim kadarıyla benim arabada amfi çıkışı yok muhtemelen senin yaris te de yoktur.
ama bi aparat sayesinde amfi bağlanabiliyormuş.ki bağlatırsın
98 euro civic 1,4is

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 07_kuzey
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2008, 08:57:40 »
selam  bilge orjinal teyip ine anfi takılır sadece tek lazım olan şey bir çeviricidir küçük bi aparat yani buda demek oluyorki arabanı disko ya bile çevirebilirsin  yani anfi takılır  saygılarla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2008, 11:55:41 »
İstediğiniz ses'e göre değişir.Anfi her türlü teybe takılabilir...Bütün teyplerde anfi çıkışı yok ama dönüştürücü parça var. Bende bir zamanlar kullanmıştım fena sayılmaz iş görmüştü yani...Siz nasıl bir artış istediğinizi elinizdeki malzemelerin markasını modelini  biliyorsanız daha iyi yardımcı oluruz inş.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2008, 12:03:47 »
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Elimde pioneer gmx - 574 model 4 kanallı - 520 watt amfim var bunu kullanmak istiyorum.
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2008, 12:12:27 »
Subwoofer (bass) bagaj kutusu düşüyorsanız elinizdeki anfi yeterli gelmeyebilir. 4 yollu hoparlörler var middle setleri onlara bağlanabilir. Kaliteli ses alabilirsiniz.Bende gmx 334 var sizinkinden biraz daha küçük, 4 kanallı ben sadece tek wooferi besliyorum...Yeni hoparlör almanız lazım bilge hanım:)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 Yaris 1.3 Terra Saten Gümüşü
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2008, 23:15:08 »
öncelikle merhaba. benimde elimde bir adet anfi, jbl subwoofer,alpine kolon vardı, taktırmayı düşündüm, tesisatçı arkadaşıma gittim ve arabamdan zaten güzel ses çıktığını, orjinalliğini bozmama deymiyceğini söyledi.yaris 1.3 ve üstü modellerde 6 hoparlör var.gerçktende ses gayet güzel.o nedenle vazgeçtim. ancak toyota yetkili servislerinde yaris aksesuarı olarak sub woofer satılıyor.(isteğe göre getiriyorlar). bence taktırısanız onu düşünün derim. onun kendinden anfiside var içerisinde. fiyat olarak biraz fazla gelebilir yanlız ben o yüzden vazgeçmiştim. işçilik dahil=563,36 ytl . o yüzden o  ( bu arada ben elimdeki malzemelerden mdf kestirip ev için değişik bi set  yaptırıcam. teyp falanda var o yüzden en mantıklısı bu bence).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 19:31:02 »
Hangı araba Olursa olsun bı sure sonra Orjınal ses sıstemı sıkar,Farklılık İsterız.. Yarisin 6 Kolonu olsada bı bass ßağlatmanı tafsıye ederım..aYrıca 560 Mılyonu Bıraz Çok soylemış..(işcılık dahıl demişsin Baska ne yapıcakkı,sana yenı bass ıle anfımı varıcekdı?orayı anlayamadım)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2008, 12:15:51 »
bence orjinal teyp kolonlar varsa taktır anfiyi ama teyp kabul ederse

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2008, 17:58:21 »
Teyp sorun OLmaz Çevirici Ile anfını baglatırsın..Hayırlı olsun şimdıden..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #10 : Şubat 08, 2009, 10:53:16 »
kesinlikle takılır
corolla sol HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2009, 00:36:33 »
subwofer kullanmadan sadece amfi ile aracın orjinal hoparlörlerinden daha iyi verim alınır mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2009, 11:37:40 »
subwofer kullanmadan sadece amfi ile aracın orjinal hoparlörlerinden daha iyi verim alınır mı?
muhtemelen daha berrak ses alınır amfiyle ama sesi çok açınca patlatma ihtimali doğar hoparlörleri..
Arkadaşlar elimde bir tane amfim var ve bunu arabama taktırmak istiyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim , ilginize şimdiden teşekkür ederim.
izmir-hatayda oturuyorsunuz..aslında izmirliyim ama komik bir şekilde sizi yönlendirebilceğim güzel bir oto-elektronikçisi tanımıyorum, gördüğüm kadarıyla hepsi kazık atacak müşteri bekliyor, ben de o yüzden hep kendim taktım aracıma herşeyi..sorunuzun cevabına gelince, takılır evet..bir parça var, teybin hoparlör çıkışlarını RCA çıkışına çeviriyor, aslında kendiniz bile yapabilirsiniz elektrik bilginiz varsa, yapmanız gereken şey basit, aracın hoparlör çıkışlarını RCA ya çevirip teybin RCA girişlerine bağlayacaksınız, ondan sonrası bildik amfi montajı, aküden kablo çekilecek, araya sigorta koncak, amfinin çıkışlarıyla ne besleyecekseniz ona kablo çekeceksiniz (sub woofer, mid takımı falan) izmirde ses sistemi yaptıran birilerine danışıp da biryerlere gitmenizi tavsiye ederim, eskiden göztepede vardı bir yer, kapandı orası, ondan başka da bir yer tavsiye edemiyorum dediğim gibi hepsi kazıklanacak müşteri bekliyor gibi duruyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 06, 2009, 14:47:53 »
aracın orjinal setine anfi takılırsa kesinlikle bir faydasını görürsünüz fakat yüksek seste bütün sistem güm.Bu anfiyle SUNNY BH-250-F3 SUBWOOFERI çok muhteşem bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 15, 2010, 19:46:59 »
Deck çevirici kullanılıp anfi bağlıyorlar bende salı günü bağlatacağım inşallah  :D
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 18, 2010, 22:29:00 »
orjinal teybe amfi baglanır cevirici ile ama orjinal kolonlara sürerseniz amfiyi yani baglarsanız kolonlar cok dayanmayacaktır wattları cok fazla olmadıkları için :) 4 adet kompenant almanızı ve sonra takmanızı tavsiye ederim
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh