0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adamlar Japon kardeşim. düşünmeyi, icadı seviyorlar. artık aştılar, icat ettirmeyi de seviyorlar
Arkadaşlar; Konuyu hortlattığınz iyi olmuş.Ben de aynı sorun için servise gitmek için randevu alacaktım. Ancak uzun süreceğini söylediler, bende vaz geçtim.Aynıyı yerinden söküp takacaklarmış, falan....Ama özllikle sıcak havalarda acayıp titriyor ayna.
Levent Bey, uzun sürmüyor. Ben iç dikiz aynasını değiştirdim. Şimdi daha iyi. Sadece 10 dakikada söküp yenisini taktılar.
Az önce bu konu için servise gittim, maalesef birşey yapamayacaklarını söylediler. Yenisi taktık yine titriyor dediler. Değiştiripte çözüm bulan var ise bizide bilgilendirirse sevinirim.
Bende aracımın iç dikiz aynasını kararn dikiz aynası ile yada geri vites ekranlı ile değiştirmek istiyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim.
Serviste 2500tl cik kadar.
Öküzüde koşarsın arabanın önüne , hiç olmazsa yakıt parası vermezsin
Öküz alınır o paraya http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=o+paraya+%C3%B6k%C3%BCz+al%C4%B1r%C4%B1z
Hm...Yenisi ile mi değişitiryorlar? Tamir edeceklermiş gibi konuştular bana.Peki....yapıştırma yerlerinden mi demontaj yapılıyor? Yoksa sadece iç aksam mı değişiyor?İlgin için teşekkürler?