0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şarj konusunda hemen hemen hepsi aynı i4 kurcaladığında sanmıyorum 2 gün gitsin...Htc nin açılımı ne bilmiyorum ama Hatice die geçiyo piyasada belki daha klas bi isim bulsalar daha çok satabilirdi... Telefonları güzel tek sorun isim bence..
hatice iyiymiş yaa şarj konusunda androidlerin sıkıntısı var die biliyorum... i4 de nokia modelleri de şarj konusunda diğerlerinden bir adım önde sanırım.. oda işletim sisteminden kaynaklanıyor
+1Nokıanın şarjından memnunum açıkcası ben 3 gün gidiyor normal şartlarda , İ4de aynı şekilde.
i4 3 gün gidiyormu ya .. N8 de anlarım da
i4 ilk çıktığında sıkıntı var diyorlardı şarj olayında sonra güncelleme felam dediler sonra i4s felam kapatıldı üstü ..
Ama i4s i beğeniyorum ben abi bu arada Symbianın yeni versiyonu çıkıyormuş varmı bilgisi olan?
belle den sonra mı ?
tavsiye etmiştim aslında belle yi ama benim c7 ye iyi gelmedi ya.. videolarda sıkıntı çıkıyor oynatmıyor öncekinde oynatabildiği uzantılı videoları bazen de mesajlarda hata oluşuyo göndermiyo falan işler karışık.. ağır geldi galiba biraz da hafif bir yavaşlama oldu.. artık yeni bir sürüme kadar böyle ama bir arkadaş da n8 e çok iyi oldu bu dedi..