0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Antiloplar ve Çürük elmacılar
Cıksss sübyan kadar uymuyor Android market kadar geniş beleş yeri olan görmedim bro ben hangi kart
forumda tekno savaş çıktı heralde bi symbiancı olarak daha bugün belle ye güncelledim tavsiye ederim
sercanım symbian ın adobe flash player ı desteklememesi (en azından benim n95) beni deli ediyor askerde kafayı yicektim sanırım nokia nın modası geçti
symbian candır yaa
arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce 5800 aldım.. sanırım symbian kadar güzel bir sistemin nasıl rezil edildiğine şahit olduğum için çok üzüldüğüm ilk telefonum oldu.. ondan önceki telefonum 6600 idi.. zamanının en kral telefonu ünvanına sahip telefonum beni hiç üzmemişti.. ama ayfon gibi google gibi rakipleri çıktığında farkettim ki 5800 zamanının gerisinde kalmış.. symbian bir numaralı sistem bence hala fakat nokia yüzünden berbat bir sistem haline geldi.. yeterli uygulama sunsa, işlemci ram gibi özelliklerini yeni çıkanlarından kullansa, malzeme kalitesini zamanında üst düzeyde tutsa, flash lite değilde flash player 10.1 desteği sunan tarayıcı yayınlasa idi çok farklı bir durumda olurdu.. symbianın bu hale gelmesi bile bir oyunun neticesi arkadaşlar... wp7 li cihazlara geçmeyi sağlamak için pek muhterem çok şey stephen elop tarafından gerçekleştirilmiş bir durum.. tabiki emeline ulaşana kadar belle gibi telefonu rahatlatan güncellemeler yayınlattırmadı.. neyse bakalım... hala symbiancı olduğum için sonuna kadar arkanızdayım ... sorunu olanlara cfw kurmak isteyenlere önerilerde bulunabilirim
+34 Aynen iç savaş dedikleri bu olsa gerek
İyiki bi başlık açtık arkadaş Napalım illaki bi öncü olacak hep
sevdim bu başlığı .. gerçi symbian dan vazgeçmek üzereyim telefon eskisin bakıcam icabına.. yakın bi arkadaş akşama kadar galaksy s 2 ile yanımda dolaşınca ben o kadar kurcalayacak bişey bulamıyorum
Symbian nano yu denedinmi abicim gerçi yenisi bile çıkmış olabilir. Aramızda kalsın değiştirmeyi düşünüyorsan Nokıadan uzak dur
Nano??Galaksy s2 ile iphone arasında kararsızım 2-3 yıla karar veririm nasılsa die düşmüyorum bu ara telefon teknolojileri üzerine..Ama geçenlerde N8 i inledim telefon bi ton para ama boş....
Abicim ben i4 alcaktım fakat yarı fiyatına N8 aldım ama pişmanın keşke 2 katını verip İ4 alsaydım.
n8 almak pişmanlık verebilir evet ama bu süreçte nokianın win phone lu cihazlarının çok iyi olacağını tahmin ediyorum.. nette video gördüm bir kaç.. iphon4s ile kafa kafaya gidiyor serilik konsunda... yayınladığı güncellemeye bile ücret talep eden bir firmayı bu denli zengin etmeyin derim.. olmadı android cihazlara yönelmeni özellikle samsung ve htc nin acayip ilerlediğini bilmeni isterim.. fakat andriodlerinde hergün şarja takıldığını unutma sakın ))