Gönderen Konu: Renault Otomatik vites günleri...  (Okunma sayısı 1751 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Renault Otomatik vites günleri...
« : Şubat 15, 2012, 15:34:46 »
Renault, Şubat ayında “Otomatik Vites Günleri” kapsamında düz vites ve otomatik vites arasındaki farkın yüzde 25’ini avantaj olarak sunuyor. Kampanya tüm Renault benzinli ve dizel otomatik vites seçeneği olan modellerde geçerli.

“Otomatik Vites Günleri” fırsatı Fluence, Megane HB, Megane Coupé, Megane Sport Tourer, Grand Scenic, Megane Coupé Cabriolet modellerinin benzinli, dizel EDC versiyonlarında bulunuyor. Ayrıca Fluence, Clio, Megane HB modelleri 1.6 benzinli otomatik vites, Latitude ve Koleos 2.0dCi otomatik vites versiyonlarında bu fırsat müşteriye sunuluyor. Yüksek performans ve ekonomik sürüşü bir araya getiren EDC vites seçeneği yüksek performans, sarsıntısız vites geçişi ve ekonomik sürüş özellikleriyle beğeni topluyor.

Diğer taraftan Renault’da Şubat ayı boyunca cazip kredi olanakları da bulunuyor. Renault, müşterilerine 48.000TL tutarında kredi için 48 aya kadar tüm vadeler için %0,99 sabit faiz oranı sunuluyor. Bu fırsat kısa ve uzun vadeli kredi kullanımında tek bir faiz oranı ile avantaj sağlıyor.
Tüm bu fırsatların yanısıra Trafic ve Master için özel olara 24.000 TL, 24 Ay %0 kampanyası uygulanıyor.

Renault EDC yi başarılı buldum şahsen.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

Renault Otomatik vites günleri...
« : Şubat 15, 2012, 15:34:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Renault Otomatik vites günleri...
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2012, 12:53:52 »
Geçen gittim.Megane hb 1.5DCi edc'yi test ettim.Yakıt olarak mükemmel.vites geçişleride hoşuma gitti.Aslında alınabilecek bir araba .Renault otomatikte işi biraz becerdi diye düşünüyorum.Bİr de bu testin yeterli olmadığı kanatindeyim.1 haftalığına arabayı bana verecekler.Bende tam test edeceğim.Öyle daha güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2012, 20:11:23 »
Geçen gittim.Megane hb 1.5DCi edc'yi test ettim.Yakıt olarak mükemmel.vites geçişleride hoşuma gitti.Aslında alınabilecek bir araba .Renault otomatikte işi biraz becerdi diye düşünüyorum.Bİr de bu testin yeterli olmadığı kanatindeyim.1 haftalığına arabayı bana verecekler.Bende tam test edeceğim.Öyle daha güzel.

Süleyman bey 1hafta aracı size vermeleri güzel açıkcası bencede güzel düşünülmüş bir konu , paylaşımlarınızı bekliyoruz,  bende Renonun otomatik vitesini beğendim fakat fluence a bir türlü alışamadım.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2012, 20:41:07 »
Verecekler dediğim temenni idi.Yani keşke verseler.Yoksa 1 haftalığına imkanı yok araba vermezler.Test ederken en fazla kullandığımız 5 km idi.Bu zaman zarfında vites,yürüme,sesler,arabanı içine bakayım derken bir şey anlamıyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2012, 20:54:39 »
paylaşım için teşekkürler, renault böyle bir kampanya yapıyorsa demekki, gerçekten satamıyor otomatik vites araçları, demekki renault kullanıcılarına hitap etmiyor otomatik şanzıman, hiç bir markayı ve piyasayı umursamaz fiyatlarla karşılaştım hep ben renault ta, edc şanzıman hakkındada hiç bilgim yok, bi denemek lazım
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2012, 21:20:22 »
Sadece Renault değil Toyota da eşşek yüküyle para istiyor sıfır araçlara otomatik vitesi geç manuel vitesi bile çok para .....şöyle orta karar 1.6 corolla com.ext.otm.  almaya kalksak liste fiyatı 51200 tl dizel otm. istersen yandın zaten 59800 tl... artık şundan eminim bir daha alacağım sıfır araç bu fiyat politikası yüzünden kesinlikle Toyota olmayacak....Renault gelirsek  Fluence Dynamique 1.6 105 bg BVA  50750 tl..... Fluence Bold Edition 1.5 dCi EDC 63050 tl deli bunlar kim bu arabaya bu kadar para verir neymiş RENÖ indirim günleriymiş ...

"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2012, 21:24:41 »
Sadece Renault değil Toyota da eşşek yüküyle para istiyor sıfır araçlara otomatik vitesi geç manuel vitesi bile çok para .....şöyle orta karar 1.6 corolla com.ext.otm.  almaya kalksak liste fiyatı 51200 tl dizel otm. istersen yandın zaten 59800 tl... artık şundan eminim bir daha alacağım sıfır araç bu fiyat politikası yüzünden kesinlikle Toyota olmayacak....Renault gelirsek  Fluence Dynamique 1.6 105 bg BVA  50750 tl..... Fluence Bold Edition 1.5 dCi EDC 63050 tl deli bunlar kim bu arabaya bu kadar para verir neymiş RENÖ indirim günleriymiş ...
"deli bunlar ", cümlesine tamamen katılıyorum, fakat bu konuda devletin büyük vergi katkısınıda unutmamak lazım
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2012, 07:47:37 »

Çok haklısınız fiyatlar aldı baiını gitti , çözümde almamak sanırsam.
"deli bunlar ", cümlesine tamamen katılıyorum, fakat bu konuda devletin büyük vergi katkısınıda unutmamak lazım

+1
Taklitlerden sakının