0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CLK yerine önce E coupe sonra da C coupe. Artık CLK'yı üretimden kaldırmasalardı daha iyi olurdu. Ayrıca ben Mercedes'in kesinlikle BMW'den daha iyi işler yaptığına inanan biriyim. Yani bunun 3 serisinden daha iyi olduğunu zannediyorum.
Bu konuda bende size katılıyorum , Bmw den biraz daha işler yapıyorlar tabiki görecelidir.
Bende Manda kasalara bayılırım çok yiğit bir arabadırlar.
Bunların 4 kapılılarında arka koltukları 2 kişilik .. o kadar para ver arkaya 3 kişi oturtamadığın bi araba.. aile için uygun değil.
mercedes markası bence çok özel bir marka, ve tartışılamayacak araçlar üretiyor, ama üretiiği araçların çok konforlu ve performans konusunda fazla ağırbaşlı olmalarından dolayı sanırım kavuşmamıza en az 20yıl kadar var
Katılıyorum sana Alpercim ama gerçekten hakkını veriyorlar.
o motoru bana koysalar bende süzülürüm sercan..1800 cc 204 hp ... yakıtı söylemedim bile..Ama avensisim 2 kapı fazlalıkla hala benim gözümde aile arabası
kesinlikle, kuruşuna kadar bencede değerini hakediyor, ama performans konusunda, büyük hayalkırıklığı, rakamsal değerlere teknik verilere bakınca iyi gibi gözüküyor, fakat c180komp ve c200komp u kullanma fırsatı buldum, araçlar bana göre değil, olması gerekene göre çok yawaş