0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaynaşacağız.
... kaynaşacaz umarım..
Sayın milletvekilleri, lütfen
iMessage ise iPhone ve iPad (iPod'da olup olmadigini bilmiyorum malesef) kullanicilarinin birbirlerine ucretsiz mesaj atmalarini saglayan sistem. Normalde birine mesaj attiginizda mesajiniz yesil renkte fon uzerine yazili gozukur. Eger iPhone veya kullanicisi birine mesaj atarsaniz mavi fonda oldugunu goreceksiniz. Gonder tusunuzda ayni sekilde mavi olacaktir.iMessage servisini Apple ID'niz ile kullanabilirsiniz, onun disinda telefon numaranizda iMessage'da kayitli gozukur. Yani birine mesaj atarken herhangi bir islem yapmaniza gerek yok iMessage icin, sistem kendisi tariyor ve rengi ona gore seciyor.
ya zaten bir tane oyun indirdi arkadaşım telime FruitNinjaLite diye, allahım, o parçalanan meyvelere mi yanayım, yoksa parçalayamadığım meyvelere mi bilemedim, resmen duygu karmaşasına girdim sinirlendim duygulandım ve kapattım
ben viber kullanıyorum iphonelilerle mesajlaşmak/konuşmak için.ilk indirdiğimde bana da olmuştu sonradan 6-7 sayfa uygulama indirince(jailbreak sağolsun) hangisini oynayacağım diye karar veremeyip oynama kesiliyor
hey maşallah sesli görüşme diye bir şey olduğunu da şimdi öğrenmiş oldum, kendimden utandım.Ben susayım artık en iyisi..
Telefon rehberimde tangosu olan kimse yok
Bende Tango var ama sen bende ekli degilsin
Viber iyidir, wifi olan yerde iyi sonuç veriyor. Şu sıralar imo ile mesajlaşma hesaplarımı tekbir yerden yönetmekten dolayı çok memnunum, tavsiye ederim.
ben de 2 hafta önce ıphone 4 s aldım ama mevzuya gaaaayet uzak biriyim sanırım alo dışında başka hiç bir işlevini kullanmıyorum