Gönderen Konu: "Dişlenmiş Elma" Kardeşliği  (Okunma sayısı 45350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: "Dişlenmiş Elma" Kardeşliği
« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2012, 07:31:17 »
Şimdi telefon dediler mi iPhone ve ötekiler geliyor aklıma.

iPhone'un mobil telefon dunyasina kattiklarini insanlar farkedemiyor nedense. Ornegin Samsung firmasi Galaxy S2'yi yaptiysa iPhone'a rakip olarak yapti bu kadar basit.

iPhone 4 Siyah ve iPad 2 Beyaz'la dislenmis elma grubuna basvurumu resmen yapiyorum :)
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2012, 07:31:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 28, 2012, 08:37:52 »
Henüz Iphone telim olmadı ama bende Ipad 2 ile dişlenmiş bu gruba katılmak istiyorum. :)
Opel Corsa D Enjoy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 02, 2012, 10:26:33 »
Yalnız degilsin Seyit abi :)

5.0.1 için gevey çıktı mı? 2 haftadir yokum ortalarda subat ortasi gibi konusuluyordu var mi bir gelisme haberdar misin durumlardan?

2011 in son çeyreğinde çıkacak dediler hala bekliyoruz. çıksın hemen alcam ben.
ya da 5.0.1 e baseband koruyarak geçilebiliyormuş. ama ben bi türlü o işe cesaret edemedim.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 02, 2012, 11:58:59 »
iPhone'un mobil telefon dunyasina kattiklarini insanlar farkedemiyor nedense. Ornegin Samsung firmasi Galaxy S2'yi yaptiysa iPhone'a rakip olarak yapti bu kadar basit.

iPhone 4 Siyah ve iPad 2 Beyaz'la dislenmis elma grubuna basvurumu resmen yapiyorum :)

Henüz Iphone telim olmadı ama bende Ipad 2 ile dişlenmiş bu gruba katılmak istiyorum. :)

Seçkin ben 5.1.0 geçtim. Hiç bir sıkıntı olmuyor.

Başvurularınız kabul edilmiştir arkadaşlar. Diğer telefonları bri türlü elime alamıyorum. :):):)

2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 02, 2012, 12:06:16 »
ben de 2 hafta önce ıphone 4 s aldım ama mevzuya gaaaayet uzak biriyim sanırım alo dışında başka hiç bir işlevini kullanmıyorum  :-\
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #25 : Nisan 02, 2012, 12:09:53 »
2011 in son çeyreğinde çıkacak dediler hala bekliyoruz. çıksın hemen alcam ben.
ya da 5.0.1 e baseband koruyarak geçilebiliyormuş. ama ben bir türlü o işe cesaret edemedim.

Seçkin Baseband koruyarak 5.01 mümkün uzaktan bunu anlatmak risk aslında ama aksam üstü bir yazı yazarım. Allah muhafaza iPod yapmayalım teli :)
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #26 : Nisan 02, 2012, 12:13:03 »

Elbette. Apple bu sektörü yönetiyor. Son yıllarda ki gelişmeler hep bu rekabetin ürünü. Kaliteyi koruyor sagolsun. :)
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 02, 2012, 12:45:08 »
Seçkin ben 5.1.0 geçtim. Hiç bir sıkıntı olmuyor.

Başvurularınız kabul edilmiştir arkadaşlar. Diğer telefonları bri türlü elime alamıyorum. :):):)

seyit abi benimki geveyli old için gevey 5.1 i desteklemiyor ipod olarak kullanıyoruz yükseltirsek :)

Seçkin Baseband koruyarak 5.01 mümkün uzaktan bunu anlatmak risk aslında ama aksam üstü bir yazı yazarım. Allah muhafaza iPod yapmayalım teli :)
2 gün önce itunese bağladığımda az daha ipod yapıyodum :) sonra itunesi türkçeye çevirdim bir daha olmaz inşallah :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Nisan 02, 2012, 13:42:05 »
bari uygulama oyun vs. bişeyler paylaşalım
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 02, 2012, 14:42:56 »
ben de 2 hafta önce ıphone 4 s aldım ama mevzuya gaaaayet uzak biriyim sanırım alo dışında başka hiç bir işlevini kullanmıyorum  :-\

Güle güle kullanın. iPhone 4 çok başarılı bir telefondur. Bir kere kapsamlı kullanmaya başlarsanız bırakamazsınız. Üzerinde yüzlerce gerçekten kullanabileceğiniz, bir çok işinizi görecek uygulamalar var. Diğer telefonları da kötülemiyorum ama kullanım bir alışkanlık meselesidir. Eliniz bir kere alışınca bırakamayacaksınız.

seyit abi benimki geveyli old için gevey 5.1 i desteklemiyor ipod olarak kullanıyoruz yükseltirsek :)
2 gün önce itunese bağladığımda az daha ipod yapıyodum :) sonra itunesi türkçeye çevirdim bir daha olmaz inşallah :)

Seçkin, sorun olursa yardımcı olacak arkadaşlarım var. Sıkıntı yaşarsan haber ver, hallederler.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Nisan 02, 2012, 17:43:13 »
bari uygulama oyun vs. birşeyler paylaşalım

AppZapp programini kesinlikle tavsiye ediyorum. Yeni cikan uygulamalari ve indirime giren uygulamalari takip edebilirsiniz.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 02, 2012, 17:58:26 »
Güle güle kullanın. iPhone 4 çok başarılı bir telefondur. Bir kere kapsamlı kullanmaya başlarsanız bırakamazsınız. Üzerinde yüzlerce gerçekten kullanabileceğiniz, bir çok işinizi görecek uygulamalar var. Diğer telefonları da kötülemiyorum ama kullanım bir alışkanlık meselesidir. Eliniz bir kere alışınca bırakamayacaksınız.

yani gerçekten güzel bir alet olduğu belli ama kesinlikle bir şarj problemi var, bu kadar donanımlı olmasının neticesinde tabii ki şarjının hemen bitmesi normal, her nimetin bir külfeti vardır, sürekli çantamda ve arabada şarj aletini bulunduruyorum aman bitmesin de ortada kalmayayım diye..şimdilik işime yarayan bir kaç hukuk programı indirdim bir iki tane de oyun..zaten onlar da sinirimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor  :) bakalım zamanla kaynaşacaz umarım.. ::)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 02, 2012, 18:05:52 »
Kaynaşacağız.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Nisan 02, 2012, 18:17:11 »
Kardesligin uyeleri, Game Center'da ekleyip oyun daveti gonderebilirsiniz bana istediginiz zaman :)

soruntherapper@gmail.com - Game Center ve iMessage icin  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 02, 2012, 18:18:31 »
Game Center ve iMessage nedir? Amanın ben yolun çok başındayım  :-\ :blink:
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Nisan 02, 2012, 18:25:00 »
Game Center ve iMessage nedir? Amanın ben yolun çok başındayım  :-\ :blink:

Game Center Apple'in kurdugu bir ag. Game Center'da arkadas edinebilirsiniz, arkadaslarinizin oynadigi oyunlari da gorebilirsiniz. En guzel ozelligi de Game Center destegi olan oyunlari arkadaslarinizla karsilikli oynayabilirsiniz. Ornegin benim bir cok arkadasim farkli sehirlerde ogrenim hayatini surduruyor fakat hala batak oynayabiliyoruz  :)

iMessage ise iPhone ve iPad (iPod'da olup olmadigini bilmiyorum malesef) kullanicilarinin birbirlerine ucretsiz mesaj atmalarini saglayan sistem. Normalde birine mesaj attiginizda mesajiniz yesil renkte fon uzerine yazili gozukur. Eger iPhone veya kullanicisi birine mesaj atarsaniz mavi fonda oldugunu goreceksiniz. Gonder tusunuzda ayni sekilde mavi olacaktir.

iMessage servisini Apple ID'niz ile kullanabilirsiniz, onun disinda telefon numaranizda iMessage'da kayitli gozukur. Yani birine mesaj atarken herhangi bir islem yapmaniza gerek yok iMessage icin, sistem kendisi tariyor ve rengi ona gore seciyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 02, 2012, 18:28:32 »
Game Center Apple'in kurdugu bir ag. Game Center'da arkadas edinebilirsiniz, arkadaslarinizin oynadigi oyunlari da gorebilirsiniz. En guzel ozelligi de Game Center destegi olan oyunlari arkadaslarinizla karsilikli oynayabilirsiniz. Ornegin benim bir cok arkadasim farkli sehirlerde ogrenim hayatini surduruyor fakat hala batak oynayabiliyoruz  :)

iMessage ise iPhone ve iPad (iPod'da olup olmadigini bilmiyorum malesef) kullanicilarinin birbirlerine ucretsiz mesaj atmalarini saglayan sistem. Normalde birine mesaj attiginizda mesajiniz yesil renkte fon uzerine yazili gozukur. Eger iPhone kullanicisi birine mesaj atarsaniz mavi fonda oldugunu goreceksiniz. Gonder tusunuzda ayni sekilde mavi olacaktir.

hımm o yüzden mavi oluyormuş, arkadaşım da söylemişti mavi olunca ücretsiz olduğunu da onun Imessage olduğunu bilmiyordum...oyun olayına fazla girmek istemiyorum açıkçası girersem çıkamam diye, zaten şarjı Allahlık  :)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 9GAG - Just For Fun
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Nisan 02, 2012, 18:30:32 »
hımm o yüzden mavi oluyormuş, arkadaşım da söylemişti mavi olunca ücretsiz olduğunu da onun Imessage olduğunu bilmiyordum...oyun olayına fazla girmek istemiyorum açıkçası girersem çıkamam diye, zaten şarjı Allahlık  :)

Oyunlar bagimlilik. Ozellikle bir iPad'de Cut The Rope oyununu gorurseniz kosarak uzaklasmanizi tavsiye ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 02, 2012, 18:34:01 »
Oyunlar bagimlilik. Ozellikle bir iPad'de Cut The Rope oyununu gorurseniz kosarak uzaklasmanizi tavsiye ederim :)

ya zaten bir tane oyun indirdi arkadaşım telime FruitNinjaLite diye, allahım, o parçalanan meyvelere mi yanayım, yoksa parçalayamadığım meyvelere mi bilemedim, resmen duygu karmaşasına girdim sinirlendim duygulandım ve kapattım  :)
tevazu erdemdir...