0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi telefon dediler mi iPhone ve ötekiler geliyor aklıma.
Yalnız degilsin Seyit abi 5.0.1 için gevey çıktı mı? 2 haftadir yokum ortalarda subat ortasi gibi konusuluyordu var mi bir gelisme haberdar misin durumlardan?
iPhone'un mobil telefon dunyasina kattiklarini insanlar farkedemiyor nedense. Ornegin Samsung firmasi Galaxy S2'yi yaptiysa iPhone'a rakip olarak yapti bu kadar basit.iPhone 4 Siyah ve iPad 2 Beyaz'la dislenmis elma grubuna basvurumu resmen yapiyorum
Henüz Iphone telim olmadı ama bende Ipad 2 ile dişlenmiş bu gruba katılmak istiyorum.
2011 in son çeyreğinde çıkacak dediler hala bekliyoruz. çıksın hemen alcam ben.ya da 5.0.1 e baseband koruyarak geçilebiliyormuş. ama ben bir türlü o işe cesaret edemedim.
Seçkin ben 5.1.0 geçtim. Hiç bir sıkıntı olmuyor. Başvurularınız kabul edilmiştir arkadaşlar. Diğer telefonları bri türlü elime alamıyorum.
Seçkin Baseband koruyarak 5.01 mümkün uzaktan bunu anlatmak risk aslında ama aksam üstü bir yazı yazarım. Allah muhafaza iPod yapmayalım teli
ben de 2 hafta önce ıphone 4 s aldım ama mevzuya gaaaayet uzak biriyim sanırım alo dışında başka hiç bir işlevini kullanmıyorum
seyit abi benimki geveyli old için gevey 5.1 i desteklemiyor ipod olarak kullanıyoruz yükseltirsek 2 gün önce itunese bağladığımda az daha ipod yapıyodum sonra itunesi türkçeye çevirdim bir daha olmaz inşallah
bari uygulama oyun vs. birşeyler paylaşalım
Güle güle kullanın. iPhone 4 çok başarılı bir telefondur. Bir kere kapsamlı kullanmaya başlarsanız bırakamazsınız. Üzerinde yüzlerce gerçekten kullanabileceğiniz, bir çok işinizi görecek uygulamalar var. Diğer telefonları da kötülemiyorum ama kullanım bir alışkanlık meselesidir. Eliniz bir kere alışınca bırakamayacaksınız.
Game Center ve iMessage nedir? Amanın ben yolun çok başındayım
Game Center Apple'in kurdugu bir ag. Game Center'da arkadas edinebilirsiniz, arkadaslarinizin oynadigi oyunlari da gorebilirsiniz. En guzel ozelligi de Game Center destegi olan oyunlari arkadaslarinizla karsilikli oynayabilirsiniz. Ornegin benim bir cok arkadasim farkli sehirlerde ogrenim hayatini surduruyor fakat hala batak oynayabiliyoruz iMessage ise iPhone ve iPad (iPod'da olup olmadigini bilmiyorum malesef) kullanicilarinin birbirlerine ucretsiz mesaj atmalarini saglayan sistem. Normalde birine mesaj attiginizda mesajiniz yesil renkte fon uzerine yazili gozukur. Eger iPhone kullanicisi birine mesaj atarsaniz mavi fonda oldugunu goreceksiniz. Gonder tusunuzda ayni sekilde mavi olacaktir.
hımm o yüzden mavi oluyormuş, arkadaşım da söylemişti mavi olunca ücretsiz olduğunu da onun Imessage olduğunu bilmiyordum...oyun olayına fazla girmek istemiyorum açıkçası girersem çıkamam diye, zaten şarjı Allahlık
Oyunlar bagimlilik. Ozellikle bir iPad'de Cut The Rope oyununu gorurseniz kosarak uzaklasmanizi tavsiye ederim