Gönderen Konu: YARDIM  (Okunma sayısı 807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
YARDIM
« : Şubat 14, 2012, 23:33:34 »
Merhabalar ben bir peouget kullanıcıyım servis yolunu ezberledim artık bende toyota ailesine katılmak istiyorum.
Memur olunca biraz ince eleyip sık dokumak gerekiyor.
Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz Toyota corallanın artıları eksileri nelerdir Ben araştırma halindeyim
Kriterlerim arabam dizel olsun az yaksın aile arabası olsun ve uzun yıllar arabayı kullanayım Para limiti olarak 26 500 tl çıkartabilirim ( Arabamı satıp üstüne kredi çekeceğim)  Hata yapmak istemiyorum...
Bu şartlara bakıncı toyotadan başka marka düşünmek saçma oluyor
Yardımlarınızı bekliyorum Aşagıda linkini verdiğim araba nasıl mesala
ÖNERİLERİNİZİ VE YORUMLANIZI BEKLİYORUM .Herşey için teşekkür ettim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-baran-otomotiv-den-2006-model-toyota-corolla-1-4-dizel-74626904/detay
ARAÇ 2006 MODEL OLUP TAMAMEN SERVİS BAKIMLIDIR ... DİLEDİĞİNİZ SERVİSE GÖSTEREBİLİRSİNİZ  ...
4 CAM OTM.- 4 HAVA YASTIĞI -( ORJ.) CD ÇALAR - KLİMA - ABS - SİS FARI - PARK SENSÖRÜ - ELK. AYNALAR - VS.VS...
ARACIMIZIN İÇ DÖŞEMELERİ LEKESİZ OLUP HALA İLK GÜNKİ TEMİZLİĞİNDEDİR ...
VİZE 2014 YILINA KADAR OLUP LASTİKLER VE JANT YENİDİR ...

Toyota Club Türkiye

YARDIM
« : Şubat 14, 2012, 23:33:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: YARDIM
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2012, 23:57:55 »
öncelikle merhaba erol bey biz bu kasa 2006 model 1.6 benzin artı lpg lisini istanbulda ticari takside kullandık son olarak değiştirdiğimizde km 680 bindeydi ve motor anlamında hiç sıkındı yaşamadık umarım bu bilgi size yardımcı olur
bu kulübün en sadık üyüse olarak tüm kaybedenlere (kaybedenler kulübü) yalnızlık ömür boyu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2012, 08:24:15 »
E12 kasa Corolla sizin için çok iyi bir tercih olacaktır Erol Bey. Forumda pek çok paylaşım mevcut, onları inceleyebilirsiniz. Bu kasanın önemli hiç bir kronik problemi mevcut değildir. Konuları incelediğinizde en çok rastlayacağınız sıkıntıların yalıtım ve ön panelden gelebilecek cızırtılar olduğunu görebileceksiniz. Ayrıca 1,4 lt - 90 beygirlik motorundan dolayı çekiş konusunda bazı şikayetlere rastlayabilirsiniz. Fakat, size sanayi yolunu unutturacak bir araba olduğunu söyleyebilirim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2012, 11:13:14 »
erol bey benzinli değil dizel araç düşünüyor erol bey bu kasalar güzel kasalar dizel motoruda çok randımanlı bulabilirseniz böyle 50 bin 60 binlerde bir araç bulun yani 25 değilde 26 27 gibi fiyata bulunabilir uzun seneler kullanabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2012, 12:23:32 »
Benzinli tüplüde düşünebilirsiniz dizeller biraz pahalı gelebilir sanayi yolunu kesinlikle unutturacak bir araç Allahtan bir zeval gelmezse :) her yönüyle olumlu ancak göğüsten gelen gıcırtı ve yalıtım zayıflığı kronik bir sorun bunları kesebilirsiniz yada tatminkar bir seviyeye indirebilirsiniz ayrıca bana göre e12 nin fren mesafesi biraz uzun gibi geliyordu ancak abs tam anlamıyla görevini yerine getiriyordu...