0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel olmuş görünüm olarak cok güzel hava katmış aracın içine iyi günlerde kullanın..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN
Görüntüsü çok şık olmuş, kullanım ile ilgili bir sıkıntı yok değil mi?Bu arada büyük harf kullanmamaya dikkat edelim lütfen.Kullanımda bir sıkıntı yok çok şükür ben bu kadar performans beklemiyordum bile özellikle en şaşırdığım şey iPhone4 ile audio play olayı ve Bluetooth ile görüşme yapabilmek bu olay bildigim kadarıyla cogu cihazda yok ( iPhone ile eşleşme )
Gerçekden güzel olmuş. Bende aurisime taktırmayı düşünüyorum, fakat bu tuşların rengi hep kırmızı mı yanıyor yoksa orjinal truncuya dönüyor mu? ...Turuncu ve mavi yanıyor teşekkürler
Merhaba Selim bey, güle güle kullanın, bu ünitede kaç adet Pre-Out (Amplifikatör çıkışı) var acaba ? keşke arkasınında fotoğrafını alsaymışsınız
Teşekkür ederim 4x45 tam emin değilim ama ?
Soruyu biraz yanlis sordum ozur dilerim, unitenin arkasinda yuvarlak kirmizi ve beyaz cerceveli amfi cikislari olacak onlarin adedini sormak istemistim.
artık çok geç ufuk ama şöyle yönlendirebilirim seni essegrup internet sitesinde senin için gerekli olan bilgiyi bulabilirsin
aurisin ön göğüsü aynada asılı olan bebeğin haline dönmüş ama sonunda iyi toplamışlar yakışıklı olmuş...
Abicim döktürmüşsün çok yakışmış abicim tekrar tekrar tebrikler
Gayet güzel olmuş fiyatı kaça mal oldu
1100 gibi bir rakam sıfır 2 yıl garantili montaj ve tv anteni dağil