Gönderen Konu: yaris aksesuar  (Okunma sayısı 6337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
yaris aksesuar
« : Şubat 13, 2012, 22:11:50 »
yetkili servise gittim yeni aldığım yaris için tampon koruyucu gibi aksesuarlar almak istedim fiyatlar indirimli haliyle bile sizi kazıklayacağım diye bağırıyordu tabi vazgeçtim .uzun yıllar opel kullanıcısı olduğumdan bu markanın yedek parça ve aksesuar orjinal fiyatiarının yarısına yakın fiyata alındığını çok ıyi biliyorum toyota da  da farklı olması mümkün değil .bu yerlerin adreslerini siteden inceledim  çok kısıtlı stokları var gibi geldi .hertürlü parçayı orjinal veya değil  getirtebilen başka siteler varmıdır.yada adresler. teşekkür eder iyi sürüşler dilerim

Toyota Club Türkiye

yaris aksesuar
« : Şubat 13, 2012, 22:11:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
Ynt: yaris aksesuar
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2012, 08:32:32 »
evet maalesef orjinal aksesuarlar çok pahalı. Ben en son kapı yan bantlarını sormuştum. 250 tl gibi bir fiyat verdiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Canım Doyodam!
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2012, 17:26:23 »
Selam,

Yaris için bence en çok alınması gereken şey orjinal paspaslar. Ben daha çok para verip güya daha güzelini aldım ama kesimlerini bir türlü tutturamadım. Daha da kötüsü şu: paspas gaz pedalının altına sıkıştı ve neredeyse bindiriyordum önümdekine. Yarisin sabitlemeli paspaslarından alın derim ben.

Ben yariste en çok kol dayama sıkıntısı çekiyorum .2012 kasanın dolu modeline otobüslerdeki gibi olanlardan koymuşlar ama heybetli uzun geniş arkadaşlara olmuyor bir türlü. 2011'e de takamıyorlar serviste. Mecburen sanayide yaptıracağım. Önerisi olan var mı?
2011, Toyota Yaris 1.33 MMT Terra Sporty,Benzinli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2012, 19:42:16 »
        yet kili servise gittim yeni aldığım yaris için tampon koruyucu gibi aksesuarlar almak istedim fiyatlar indirimli haliyle bile sizi kazıklayacağım diye bağırıyordu tabi vazgeçtim .uzun yıllar opel kullanıcısı olduğumdan bu markanın yedek parça ve aksesuar orjinal fiyatiarının yarısına yakın fiyata alındığını çok ıyi biliyorum toyota da  da farklı olması mümkün değil .bu yerlerin adreslerini siteden inceledim  çok kısıtlı stokları var gibi geldi .hertürlü parçayı orjinal veya değil  getirtebilen başka siteler varmıdır.yada adresler. teşekkür eder iyi sürüşler dilerim

Mustafa bey evet haklısınız gerçekten çok pahalı ama kapı bandı olsun body kit olsun servisten aldıgın zaman renk filan olurda atarsa buyrun urununuz deyip paşa paşa yenisini takmak zorunda kalıyor hocamın arabasına body kit yaptırdım dışarıdan 2 3 defa ince ayara gitti ve renk %100 uymuyor uzan lafın kısası servisten şaşmayın keyifli sürüşler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2012, 10:38:49 »
yaris için body kit zor ya bende baya bir arastırdım. servisde cok pahallı fibercilerde aşşa yukarı yakın fiyat diyolar maksimum spolier takılıyor bilmiyorum yaris için birseyler bulmak gercekten zor ha diyince bulamıyorsun şu Duraflexs gelsin artık türkiyeye :D
Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2012, 10:48:53 »
yaris için body kit zor ya bende baya bir arastırdım. servisde cok pahallı fibercilerde aşşa yukarı yakın fiyat diyolar maksimum spolier takılıyor bilmiyorum yaris için birseyler bulmak gercekten zor ha diyince bulamıyorsun şu Duraflexs gelsin artık türkiyeye :D

Onu bile taktıramıyoruz :(

Fiyatlar çok uçuk.. Servisin fiyatı uçuk olunca piyasa da ondan geri kalmıyor...
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '16
  • 29 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2012, 14:24:54 »
bende 2012 siyah yaris fun aldım. bir kaç değişiklik yapmak istiyorum spoyler gibi alaşımlı jant gibi krom kaplama gibi ama fiyatlar uçuk. hevesim kursağımda kaldı
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '16
  • 29 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2012, 22:35:21 »
bende 2012 siyah yaris fun aldım. bir kaç değişiklik yapmak istiyorum spoyler gibi alaşımlı jant gibi krom kaplama gibi ama fiyatlar uçuk. hevesim kursağımda kaldı
C-HR  (Cupe High Rider )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2012, 23:24:01 »
Aracınız hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Temmuz 11, 2012, 09:27:41 »
wallaha benim yarişim için ettiğim mastar angel aldm 480 ytl ye mal oluyor spolier 130 tl filim kaplama 150  dahada alınıcak seyler var jant fiyatı 800  tl lastik te bi o kadar nerde ise yay almak istesen 400 tl baya bir masraf simato filitre kiti desen. 300 ytl falan baya bir msraf anlasılan :D 
Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır