0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracımızı 4 ay önce sıfır aldık. Şu an beşbin km falan oldu malum benzin fiyatlarından dolayı lpg taktırmayı düşünüyoruz. Bursa toyota akkoyunlu bayisi onların anlaşmalı firmalarında montaj (landi renzo marka) yaptırırsam bakımlarımıda akkoyunlu'da ypaarsam aracın garantisini bozmadan lpgli olarak kullanabilceğimi söyledi? Öncelikle bursa'da bu şekilde uygulama yaptırıp kullanan var mı?Valve matic motorda lpg kullanan arkadaşlar hangi marka kit taktırdılar paylaşırlarsa sevinirim herkese iyi forumlar
aynı aracı alalı bir ay oldu alırken çok araştırdım senede 10000 civarı yol yapan birisiyim o yüzden lpg hiç düşünmedim ve düşünmüyorum fakat lpg yi taktıktan sonraki tecrübelerinizi (yakıt, performans vs.) paylaşırsanız çok sevinirim özellikle bu motor için tecrübe az kazasız belasız yolculuklar
benım 2006 tada landirenzo takılı.Brc kullandım 4 sene.Pek fark yok ama landinin enjektörleri çok sesli.Brc taktırırdım ben şuan ..Bİrde maddi durumunuz iyiyse 600-700 tl fark verin prins taktırın.Hem enjektör kalitesi landi ve brc den çok üstün..Valve care sistemiyle prins harika olur.Uzun yıllar satmayacaksanız aracı.2100 tl çok para istiyorlar.Aracı bıraksanız akşama ancak montajı biter.Diğer tüm takip işlemleri sonraya kalır.Landi renzo yu taş çatlasın suan 1,750 tl ye çok rahat lpg kitini alırsınız.25 tl sızdırmazlık dediğiniz öühendisler odası.130 tl tüvtürk muayaneRuhsat yapragınız değişmeyeceği için extra ruhsata para ödemeyeceksiniz.Egzos muayanesi araç sıfır oldugu için ilk 3 sene benzinlilerde egzos muayenesi yok.Eger almak ta isterseniz 25 tl de o olması lazım.1900-2000 tl arası mal olur sizeE ğer .lpg kitine peşin öderseniz 1600 civarı alırsınız diye düşünüyorum..Ve ozaman da 1.750-1850 arası mal olur.200-300 tl yi ben bu evrak işleriyle uğraşamam diyorsanız verin.kendiniz
Sealm arkadaşlar. 2010 Verso premium aracıma Dün (18 bin kmde) BRC marka MY11 kiti lpğ taktırdım. Bayi seçimi olarak istanbul kağıthanede BRC merkez binanın arkasında ki BRC MERKEZ SERVİS YÜCELLER OTO olarak geçen servisi tercih ettim.(1700 tl 10 taksit) İşçilik ve kişilik olarak çok iyi insanlar. Montaj esnasında sabahtan öğle sonuna kadar birlikte olduk. Tüm sorularıma ve isteklerime gayet kibar ve ilğili davrandılar hiçbir zorluktan kaçınmıyorlar. Serviste çalışan makina mühendisi MURAT usta BRC servislerinde eğitici olarak derslerde veriyor ve işinin uzmanı bir kişilik. İlk izlenim olarak çok başarılı bir montaj ve benzin ile aynı hissiyatta sürüş tepkimeleri aldım. Tasarruf bilgilerini önümüzdeki haftalarda paylaşırım...