0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet müsaaden ile ben de bir konuya değinmek istiyorum.Başta ben olmak üzere mesaj yazılıp gönderildikten sonra kendi mesajımızı okur ve hata var ise düzeltirsek,daha güzel ve anlaşılır ifadeler kullanmış oluruz.-Değiştir- butonu bunun için var zaten.
Mehmet bey, buna bir şey daha ilave etmek isterim, yanıtımızı yazdıktan sonra "Gönder" butonuna basmadan önce hemen yanındaki "Önizleme" butonuna basıp yazının yayınlanmadan önce bütününü görme şansımız oluyor hatta bir yandan tekrar okurken hemen altında yine beliren yanıtımız üzerinde değişikliklerimizi yapabiliyoruz.
Ahmet abi çok güzel konulara değinmişsiniz paylaşım için öncelikle teşekkürler .Yalnız sizin profildede yaş bilginiz galiba yanlış benim gibi eski üyeler size hitap konusunda belki sıkıntı çekmezler ama yeni üyeler için bence yaş bilgisi önem arz etmektedir . Eğer yaş bilginiz doğru ise şimdiden özür dilerim .Profil bilgileriniz .Kayıt Tarihi: Kas 2008Yer: Forever 81Yaş: 81İtibar: ''Profil'' Fotosu Araç: CorollaKan Grubu: A+
Yakalanmalık bir durum yok abi daha önce birçok uyarı yaptığım insan bu yönde tepki verdi önce sen kendini düzelt diye Ama forum tarihinin gelmiş geçmiş en aktif üyesiyim istatistiksel olarak İşin özü bilerek düzeltmiyorum normalde açık vermemeyi çok severim
Ahmet abi düzeltmiceğinizi biliyordum ama biyolojik yaşınızı eklemeniz iyi olmuş gerçi benim için pek farketmez ama önceki mesajdada dediğim gibi özellikle yeni üyeler için yaş bilgisi bence en önemli bilgi çünkü karşı tarafa hitap konusunda çok yardımcı oluyor.
O zaman biraz yanılttım seni Mahmut O kadarda cins değilim aslında Sadece o kurala uymayan yeni üyeler söylediğinde gıcık oluyordum Sen söyleyince ekleme gereği hissettim Tabi özüne bu bir kural olması gerekeni yaptım diye tribe girmeme de gerek yok
Valla Mahmut bende ne yalan söyliyim büyük ihtimalle bu konuyu dile getiren ilk (eski) üye sensin
Yanlış anlasam ne olur kardeşim ben takılmam öyle şeylere
Çok doğru Ahmetcim arkandayım gerekli bilgiler çok önemli bencede
Yanında ol daha makbul )))))))
Bende çok yaşayacaksın abicim Az önce sayfayı açtım o ara yemeğe gittim geldim sen yazmışsın Omuz omuza iyidir