0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuyla çok ilgili değil ama arka silecek demişken;yılbaşı gecesi benim aracın (corolla hb) arka silecek kolunu koparıp götürmüşler, servisten 120 tl olduğunu öğrendim.bu kolu dışarıdan bulabilirmiyiz acaba? veya orjinale en yakın kol bulmak mümkünmü yetkili servis haricinde.
Sanayilerde mevcut fazlasıyla uygun bir silecek bulabilirsiniz.
Alper bey ön ve arka sileceklerinizde kaputun altında depodan suyu çeker dolayısıyla ön camlara geliyor ise arkaya gelmiyor ise arka sileceklerin hortumu çıkmış olabilir ki genelde oluyor e12 kasalarda, bir de şu şekilde izaah etmekte fayda var silecek kolunun ucunda top gibi başlığı olan parçayı aşağıya doğru çevirirseniz su akımı arka cama ulaşmış olur umarım 2. anlatımımda anlatambilmişimdir, ben bile zor anlayabildim
Motor sesi geldiği halde suyun gelmediğinden eminsiniz değil mi?
ön ve arka camın motorları yarı herhalde.Siz silecek kolunun üzerindeki yüzügü ters cevirdiğinizde silecek suyunu sıkmıyorsa motor sesi duymuyorsanız motorda sorun var demektir.yada havalar soğuk cam suyunuz donmuş olabilirmi.
benim sormak istediğim silecek suyu deposunun ön ve arka için ayrımı tek mi olduğuydu, dediğiniz gibi kolun bütün fonksiyonlarını denedim, motor çalışmasa idi , ön camlara su gelmezdi, önlerde bir sorun yok, tahmin ediyorumki arka devrede sorun var, muhtemelen kireçlenme vs.den tıkalı olabilir
Alper bey hortumu çıkmış olabilir çünkü bi kez şahit olmuştum hortumun çıkışına iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Belkide çok basittir sorun bir iğneyle fıskiyenin ucunu bir yoklayın
Servisin o fiyatı normal... Bence senin yapmak gereken kolay bi yerde ise motoru söktürüp sanayide parçacı parçacı gezmen... Motor 20-25tl olsa (tabi arkanın ki bağımsız ise) eğer zor bir yerde isede 20tl işçlik verirsin... oh maşallah
Neyse ki Aurisin arka su fiskiyesi çok güzel.Suyu fışkırtmıyor yavaş yavaş salıyor süper bir sistem bence,daha önce hiçbir heçbekte görmemiştim.