0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim sorum şu: ne tavsiye edersiniz?? Toyota bayi fazla mı komplo teorisi kuruyor yoksa haklılık payı oranı yüksekmi? Bu şekilde servis dışında taktıran varmı? memnun mu? zarar verme olasılığı elektroniğine mümkün mü ? Ve bunun standart fiyatı nedir? Benim pek alakam olmadığı için 2000 TL oldukça fahiş geldi...Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...
Yarise taktıran duymadım ama elektronik aksamları serviste taktırmanızı muhatap bulma açısından tavsiye ederim. Keşke aracı alırken plus paketi alsaydınız, servis politikaları yüzünden aksesuar fiyatları uçmuş durumda.
yahu bana mı çok fahiş geliyor bu rakamlar yoksa teknolojinin ve piyasanın çok mu gerisinde kaldım anlamış değilim ama bence o rakam bile çok uçuk..yani biraz daha ekler çelik jant takarım daha iyi...
dokunmatik ekrana uysun diye okadar vereceğinize kaliteli (next mesala) bir ekstra navigasyon alsanız en babası 300e gelir, yürürkende kullanırsınız...
katılıyorum. servise o parayı kaptırmaktansa harici çalışan bir navigasyon öneririm. o ne fiyat öyle, sanki araca notebook bağlıyorlar navigasyon değil de..
Olut Betul o zamada çelik jantlar kendisi gider zaten istediğin adrese ))))
Öhöömm Öhöömmm Hallederiz... Beraber yaptıralımda ucuza maal olsun
Sahi benim mersoya da alıcam kısmetse ama pahalı 2250 tl istiyorlar . Kaliteli ama biraz daha ucuz bulursanız bana da haber verin. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-mercedes-c-class-1999-2004-vito-viano-clk-dvd-gps-navigasyon-48567237/detay/