0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adem nerdesin sesin soluğun çıkmıyor senle bi avensis ci daha katıldı die sevinirken kayboldun birden...İsmini hatırlayamadım kusura bakma varmı araba da bir sıkıntı sen nasılsın
çok şükür abi iyidir .. işlerden fırsat bulamıyorum yoksa ara ara giriyorum görüyorum yapılanları konuşulanları takiptesiniz yani.. işlerimiz bi hafiflerse tekrar aktif rol alacaz inşallah. Avensis'imizde çok şükür bir sıkıntı kalmadı. Herşey yolunda. yalnızca soğuk havalarda marşı çok zor alıyor genelde hafifçe gaz vermeden almıyor. motor sıcakken bi sıkıntı yok. ilk çalıştığında devir 2000 devirlere cıkıp 500 devirlere bir anda düşüyor haliyle motor stop ediyor(marş esnasında).. nasıl düzeltilir diye araştırıyorum. Motorun teknolojisinden mütevellit o gaz ayarının yapılamayacağını söylediler bosch'tan. senin bi fikrin var mı abi?
aynısı bende de oluyor ama sonra otomatik jigle devreye giriyor ve devir otomatik yükseliyor yani sende sanki jigle görevini yapmıyor gibi burdan başlayabilirsin.. ustamla konuşurum senin için dönerim sonra ..ilk çalışmada geç alması bendede var genetik galiba sorun yapma bence ..Bu arada işin her zaman yoğun olur umarım piyasa bu kadar kırıkken iş yapabiliyosan ne mutlu sana ..Hayırlı işler
her zaman ki gibi iyi dileklerinle içimi hhuzurla doldurdun abi teşekkür ederim. aynı güzel dilekleri tüm forum arkadaşlarıma diliyorum. jigle devreye giriyor girmesine de bir kaç saniye geç devreye giriyor. o çalıştrma esnasında gaza hafif dokunursan sıkıntı yok. çalıştıktan 2 saniye sonra 2bin devirlerde motoru ısıtmaya başlıyor. normal şekilde de ısındıkça normal devrine düşüyor. geçirdiği operasyon büyük motorun malum. belki de haklısın takmamak lazım. cok kücük detaylar.
kalp ameliyatı olan kişi bile 1 ay dinleniyor Adem, fazla düşünmemek lazım... Takma kafana koy gazını bas pedala...keyfini sür..
normal şartlarda 200.000 km de değişiyor,ondan öncede eğer ses yapıyorsa! böyle bir sorun var mı? ve hadi karar verdiniz ek maliyet ne getiriyor? orijinal zincirle; bunları da öğrenmek lazım..
EK MALİYET 390 tl YAN SANAYİ 250 ....SES YAPMIYOR SADECE ARABADA ÇEKİŞ PROBLEMİ VARDI SUBAPLAR DEĞİŞİYOR BU ESNADA USTA DEĞİŞSE İYİ OLUR DEDİ...