0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BMW 530, Audi A4 2.0 T..Bizimkindede çok aşırı derecede almıyor..Ae101 lerde farfarfarfar ediyo cam açıkken.[/quote]Levent kardeş aynen farfarfar ediyor yan cam ..da o konfora o araba kullanma zevkine katlanılır bu sese diyorum artık ama bugün camcıya verdim arabayı sağlam bi tanıdık aracılığı ile ön cam cam hava alıyormuş galiba komple söküp yeniden yapıştıracaklar umarım hallederler..ARKADAŞLAR SORUNUMA İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADA TEKRAR HOŞBULDUK..
BMW 530, Audi A4 2.0 T..Bizimkindede çok aşırı derecede almıyor..Ae101 lerde farfarfarfar ediyo cam açıkken.[/quote]hiç rüzgar sesi olmaz diye bişey yok passatta cam açıkken giderken yavaş gidiyomuşuzda ses gelmiyomuş gibi oluyor ama illaki ses olur..motor çok farkediyomu Levent illa 3.0 cc yada 2.0 t mu olmalı
sayın emrah çeliker'e bir türlü ulaşamıyorum. ben de yeni 1,6 gli aldım 96 model. bahsettiğin 100'ü falan geçince çıkan iğrenç cızırtı sesi bende de var. bir türlü sebebini bulamadık. aynen bahsettiği parlak naylonumsu kaplamada bir yırtık var bende de acaba ondan mı yahu ? konu hakkında bi bilgisi olan varsa bana email yoluyla da ulaşabilir. valla çok makbule geçer selimkara37@msn.com[/quote]Selim Kardeş e-mail adresine sorunu ve çözümü ile ilgili fikirlerimi gönderdim.. anlaşılan aynı şeyden muzdaripsin.. yapiştırma olmuyorsa komple sök gitsin..