Gönderen Konu: ARAÇ İÇİ KAYIT KAMERASI NEDİR ?  (Okunma sayısı 4119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
ARAÇ İÇİ KAYIT KAMERASI NEDİR ?
« : Şubat 06, 2012, 21:48:16 »
TCT dostların kafayı bu araç içi kayıt kameralarına taktım.......Kullanan bir arkadaşımız varmı yada tam bir incelemesini yapan tavsiye eden benim  tam bir bilgim yok ortalama fiyatları şöyle bir araştırdım 150-450 TL arasında en önemli özellikleri kontak anahtarı ile kayda başlıyor genellikle 1-32 gb hafıza kartları takılıyor kimi modelleri gece görüşlü ve araç park edildiği yerde hareket algılayınca otomatik hareket bitene kadar kayıt ediyor hafıza kartında yer kalmayınca en baştaki kayıttan itibaren silerek yeni kayıta başlıyor.......[url=http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-video-kamera-arac-kamerasi-2-5-tft-ekran-1280-x-960-58635508/detay......TCT dostlarımın bu konu hakkında bilgisi varsa paylaşmalarını bu cihazlar hakkında marka model ve özellikleri hakkında bilgi istiyorum şunuda ekliyeyim yurtdışında oldukça yaygın olarak kullanılıyormuş bir nevi araç kullanırken sizin hem güvenliğinizi sağlıyor hemde şahidiniz oluyor.....saygılarımla.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

ARAÇ İÇİ KAYIT KAMERASI NEDİR ?
« : Şubat 06, 2012, 21:48:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
Ynt: ARAÇ İÇİ KAYIT KAMERASI NEDİR ?
« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2012, 00:53:12 »
Verdiğiniz bağlantıdaki üründen İKİ TANEYİ o fiyata verebilirim. Yani tanesi 100 lira.

Ben bir yıldır bunlardan kullanıyorum ve satışını yapıyorum. Birçok model kullandım.

Linkteki cihazın aynı kaportada 2 farklı modeli vardır. Oradaki standart kayıt yapanıdır. Bir diğeri ise HD (720p) kayıt yapar. Her ikisinde de hareket sensörü özelliği vardır. Görüntü bir hareket algıladığında kayıt başlar durduktan 5sn sonra kayıt durur.

Ayrıca iç ve dış görüntüyü aynı anda kaydeden model vardır. Ama bunun görüntü kalitesi biraz düşüktür.

Ayrıca şu sıralar okul servisleri için kullandığımız çok daha farklı bir cihaz var. Sigara paketi kadar bir cihaz. İki kamera 1 ses girişi var. SD karta kayıt yapıyor.

Tüm cihazlarda dahili pil vardır. Kontakla açılıp kapanma ayarı vardır. Araçtan başka ev işyeri güvenliği için de kullanılabilmektedirler.

Youtube videosu ekleyince buraya bağlantı veririm.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2012, 01:03:56 »

Bu cihazın normal çözünürlükte (90TL) ve HD (140TL) modelleri mevcuttur.

Bu ön ve arkada 2 lensi olan model. (Hareket sensörü yok) (170TL)

Bu daha profesyonel montaj gerektiren modeldir. 2 kamera ve 1 ses girişi vardır. Hareket sensörü vardır. (200TL kamera hariç)

Tüm cihazlarda dairesel kayıt özelliği vardır. Kart dolduğunda baştaraftan silerek kayda devam eder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2012, 12:41:02 »
Özer bey Bu HD dediğiniz modelin hareket sensörü ve gece görüşüde varsa alayım....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2012, 14:10:22 »
Özer bey Bu HD dediğiniz modelin hareket sensörü ve gece görüşüde varsa alayım....

Resimde görülen 6 adet led gece görüş ledleridir. Gözle görülmeyen ama kamera için aydınlatma sağlayan ledlerdir. Sonuncu hariç tüm modellerde her lensin IR aydınlatma ledi vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2012, 16:41:46 »
Resimde görülen 6 adet led gece görüş ledleridir. Gözle görülmeyen ama kamera için aydınlatma sağlayan ledlerdir. Sonuncu hariç tüm modellerde her lensin IR aydınlatma ledi vardır.
Tamam hd olanında gece görüş var yani 6 led gece görüşü sağlıyor hareket sensörüde var hd çekim yapanında 140 tl olanında....birde yanında sd kart veriyormusunuz ?kaç gb?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2012, 00:31:50 »
Tamam hd olanında gece görüş var yani 6 led gece görüşü sağlıyor hareket sensörüde var hd çekim yapanında 140 tl olanında....birde yanında sd kart veriyormusunuz ?kaç gb?

Bu cihazların hiçbirinde kart dahil değildir. (Kart cihazla birlikte alınırsa 8GB 20TL) Cihaz 64GB kart destekler ama bunlar pahalı olduğu için ben 8lik kullanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2012, 21:52:57 »
konuyuu bende açmıştım ama Özer beyle tanışmamıştık... Şimdi konuyu görünce atladeım hemen .. Özer bey bende hareket sensörlü hd cihazı alıcam ama önümüzdeki ay konunun takipçisiyim...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2012, 01:20:35 »
aslında her araçta bulunması gereken bir sistem, hertürlü güvenlik ve şahitliği sağlayacaktır...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2012, 09:52:37 »
özer abi peki ön ve arka park kamerası olarak dikiz ayna monitörlü ürünlerin satışı varmı sizde. varsa bilgilerini rica ederim. aurisime takmayı düşünüyorumda (hanım için :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 10, 2012, 10:40:11 »
Bir arkadaşım bana sormuştu ben cevap veremedim.Toyotanın kullanmış olduğu dikiz aynasında görüntü alma özelliği olan ayna başka araçta kullanılabilirmi?Yada başka markalar için bu özellikte ürün var mı?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 10, 2012, 11:22:10 »
şu kamera olayını en kısa zamanda çözmem lazım hanım bi yerlere sürtmeden tamponları :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 05, 2012, 18:59:40 »
şu kamera olayını en kısa zamanda çözmem lazım hanım bir yerlere sürtmeden tamponları :)

sedat bey bu sistem farklı bişey tamponlar için değil..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mart 05, 2012, 19:19:05 »
özer abi peki ön ve arka park kamerası olarak dikiz ayna monitörlü ürünlerin satışı varmı sizde. varsa bilgilerini rica ederim. aurisime takmayı düşünüyorumda (hanım için :) )

Dikiz ayna içi monitör çeşidi olarak 20 model var. Aslında tek farkları cama bağlantı yeri. Ama hiçbiri Auris'e uymuyor. Daha doğrusu 2010 model benim Auris ona uyanını bulamadım. Aynayı yukarı doğru kaydırıp camdan çıkartabiliyorsunuz. Ben iki tarafın resimlerini çekip gönderdim uygun bağlantı aparatı bulamadılar.