Gönderen Konu: Yaris d4d yakıt (ş.dışı)  (Okunma sayısı 4108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Yaris d4d yakıt (ş.dışı)
« : Mayıs 31, 2008, 01:00:05 »
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Toyota Club Türkiye

Yaris d4d yakıt (ş.dışı)
« : Mayıs 31, 2008, 01:00:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Yaris d4d yakıt (ş.dışı)
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2008, 12:31:11 »
 :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2008, 12:31:48 »
özür dilerim
pardon bizim küçük yazmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2008, 17:15:03 »
 :blink:
bu ne yahu .Başka diyecek birşey bulamadım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2008, 19:04:53 »
süper ortalama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2008, 19:47:13 »
birden yaris d4d'ye ısınıverdim :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2008, 01:26:51 »
Bu zamlar olduktan sonra gelde ısınma .süper birsey valla...şu prius'u satsınlar artık bizim Ülkemizdede...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun
« Yanıtla #7 : Haziran 16, 2008, 12:35:12 »
adam gaza basmamıski hiç neyine imrenıyosyunuz 100km nın üzerine çıkıp acsın ortalamayıda görelim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2008, 13:20:17 »
iyi yapmış bence, hem trafik kurallarına da uymuş ne güzel işte :polis:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2008, 22:33:11 »
abi ozaman alalım birer lpg li broadvay ne trafik cezası nede yakıt sıkıntımız olsun :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Kasım 15, 2008, 20:17:27 »
herkese selamlar,
göstergedeki tripA ya dikkat ettinizmi bilmiyorum daha 16 km yapılmış sıfırladıktan sora..allah bilir bi rampa bulmuş ordanda vitese takıp salmış aşağıya 3.3 tüketim çıkmış..100km de 1lt ve altı da çekebilirdi gene insaflı davranmış. allah aşkına böle şeylere itibar etmeyin..erkesinki 5.0-5.5 yakarken bu araba uranyumlamı çalışıyor sizce..neyi ispatlamaya çalışıyolar anlamıyorum..hadi kandırdılar bizi e kendi ceplerini nası kandırıyolar. fabrika şehirlerarası 4.0 veri koymuş. bu adamlar boşuna mı okumuş mühendis olmuş..bi testi adam gibi yapamamış ta fazla mı yakmış..çok tepki gösterdiysem özür dilerim ama bana gereksiz geliyo bu tür işler...umarım resim sahibi 1lt ve altı yakar da 1 depoyla binlerce kilometre gider birazda boyu uzar hiç rakibim kalmadı die tatmin olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Kasım 15, 2008, 20:19:08 »
şimdi farkettim bide m/m vites..pes diyorum..allah akıl fikir versin
başarılarınızın devamını dilerim  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 15, 2008, 20:20:57 »
m/m zaten  ort 0.5 az yakıyor normal vitesten.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2008, 00:01:58 »
herkese selamlar,
göstergedeki tripA ya dikkat ettinizmi bilmiyorum daha 16 km yapılmış sıfırladıktan sora..allah bilir bi rampa bulmuş ordanda vitese takıp salmış aşağıya 3.3 tüketim çıkmış..100km de 1lt ve altı da çekebilirdi gene insaflı davranmış. allah aşkına böle şeylere itibar etmeyin..erkesinki 5.0-5.5 yakarken bu araba uranyumlamı çalışıyor sizce..neyi ispatlamaya çalışıyolar anlamıyorum..hadi kandırdılar bizi e kendi ceplerini nası kandırıyolar. fabrika şehirlerarası 4.0 veri koymuş. bu adamlar boşuna mı okumuş mühendis olmuş..bi testi adam gibi yapamamış ta fazla mı yakmış..çok tepki gösterdiysem özür dilerim ama bana gereksiz geliyo bu tür işler...umarım resim sahibi 1lt ve altı yakar da 1 depoyla binlerce kilometre gider birazda boyu uzar hiç rakibim kalmadı die tatmin olarak

üslubun biraz sert olsa da aynen katılıyorum hocam! bu arada arkadaşlar 2005-07 arası corollaların yol bilgisayarını nasıl sıfırlıyoruz bilen var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2008, 01:10:50 »
100 km yol yapıp 3,3 ortalama tutturması imkansız arkadaşın. yokuş çıkmadıkça ve akıcı trafikte kısa mesafede görülebilir tabi bu rakam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 18, 2008, 08:43:50 »
Ben 1,3 benzinli Yarisimle 5. viteste sabit 80 km/h hızla Adana'dan Mersin'e 3.9 ortalama ile gidebiliyorsam dizel Yaris bu rakamı çok rahat yakalayabilir diye düşünüyorum. Kalkış ve varış noktaları arasında eğer önemli bir yükselti farkı yoksa karşınıza rampa çıkması da farketmez. Çünkü her çıkışın bir de inişi vardır  ;) Ama otobanda 80 km/h hızla gitmenin çok zor bir iş olduğunu da itiraf etmeliyim  ::)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Kasım 18, 2008, 11:24:43 »
Hakkı abi aslında gidilirde diğerlerinin özellikle şehir dışı yollarda kamyonlarla ne kadar mücadele edersin o bir sorun :) ama ben 101 göstermiyorum arabama max 100 sakin sakin arkamdaki selektör yapıyor kornaya basıyor çekiyorum sağa yol veriyorum :) niyetim aslında ekonomi yapması değil yaksa ne yakıcakki d4d sonuçta ama keyif alıyorum birde cuma geldimi alışmışım fullemeye bazen diyorum hakkaten toyota ya :) çok iyi yapmışım bişi sorucam toyota yaris düşünüyorum 2009 takasta aracımı alırlarmı ? alsalar fiyatını öldürürlermi ? ekstralarım bir para edermi ? özel mesaj atarsanız bana çok sevinirim
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 18, 2008, 12:29:29 »
Hakkı abi aslında gidilirde diğerlerinin özellikle şehir dışı yollarda kamyonlarla ne kadar mücadele edersin o bir sorun :) ama ben 101 göstermiyorum arabama max 100 sakin sakin arkamdaki selektör yapıyor kornaya basıyor çekiyorum sağa yol veriyorum :) niyetim aslında ekonomi yapması değil yaksa ne yakıcakki d4d sonuçta ama keyif alıyorum birde cuma geldimi alışmışım fullemeye bazen diyorum hakkaten toyota ya :) çok iyi yapmışım bişi sorucam toyota yaris düşünüyorum 2009 takasta aracımı alırlarmı ? alsalar fiyatını öldürürlermi ? ekstralarım bir para edermi ? özel mesaj atarsanız bana çok sevinirim

Haklısın Kunter, 2., 3. viteslere düşüp uzun süre kamyoncularla boğuşmaya kalkarsan o ortalamayı tutturman zor :) Ama ben Burak Bey'in o resmi koymadaki amacının yol şartları uygun olduğunda ve dikkatli kullanıldığında yakıt tüketiminin ne kadar düşük olabileceğini göstermek olduğunu düşünüyorum. Bunu aslında ortalama değil de minimum yakıt tüketimi olarak dikkate almakta fayda var. Yoksa tabi ki Yarisler ne kadar cimri otomobiller olsa da, Türkiye koşullarında bu ortalamayı her zaman yakalamak çok zordur. Ama ben her durumda aracı değil de bu ortalamayı tutturabileni takdir ederim  :D
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Kasım 18, 2008, 14:04:29 »
   Ona inanmadıysanız buna hiç inanmazsınız. Bi şey filanda ıspatlamaya çalıştığım yok. Sadece konuya ek olarak bende ekliyim dedim. Arkadaşım biraz sert çıkışmış cebine bak filan diyo ama 1600 km yolu ortalama (şehirler arası Bodrum - Ankara, Ankara - Rize) 110-140 arası kullanarak gelmeme rağmen ve arcın M/M olmasına rağmen sadece 200 ytl yakması beni hayrete düşürdü. Km de o hıza rağmen 125 ykr yaktı araç. Ve bi önceki aracım 2006 model düz vites ve aynı motora sahipti 1500 km yolda 270 ytl yakmıştı. O yüzden hayrete düştüm.

Aşağıdaki fotoğrafta da   Trabzon -  Rize arasında  yaklaşık 1.5 km lik bi düzlükte sabit 80, 78 gibi bi hızla giderken anlık yakıt göstergesi ve o 1.5 km yolu o hıza sabitleyerek gittiğimde verdiği değer 2.6. Vites 5 de, devir saati 1.8 lerde, o çıkmamış fotoda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Kasım 18, 2008, 14:27:32 »
bu arada Hakkı abi :D 39 bin ytlye maal ettiğim arabama :D :D derindere 18 milyar verdi :D şimdi ordan geldim hala gülüyorum :D :D bunlar beleşçiliğe çok alıştılar :D bomboşuna 25 istiyorlar(2.elde toyota 2.el havuzunda) tüm parçalarım tte olmasına rağmen bana 18 :D gece bütün showroomdaki arabalarına hidrolik yağı dökücem dermişim :P :P :D ve yarisciler derindereye sordurdum yaris için spor filtre orjinal olarak üretilmediğini tek kapısının kesinlikle gelmiceğini ve digital klimalı versiyonun Türkiyeye getirilişinin durdurulduğunu stoklarda olanların satılmış olduğunu aktardılar .. bilginize
Nerde Nerde YERLERDE :D YaRiSs D4d