0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese selamlar,göstergedeki tripA ya dikkat ettinizmi bilmiyorum daha 16 km yapılmış sıfırladıktan sora..allah bilir bi rampa bulmuş ordanda vitese takıp salmış aşağıya 3.3 tüketim çıkmış..100km de 1lt ve altı da çekebilirdi gene insaflı davranmış. allah aşkına böle şeylere itibar etmeyin..erkesinki 5.0-5.5 yakarken bu araba uranyumlamı çalışıyor sizce..neyi ispatlamaya çalışıyolar anlamıyorum..hadi kandırdılar bizi e kendi ceplerini nası kandırıyolar. fabrika şehirlerarası 4.0 veri koymuş. bu adamlar boşuna mı okumuş mühendis olmuş..bi testi adam gibi yapamamış ta fazla mı yakmış..çok tepki gösterdiysem özür dilerim ama bana gereksiz geliyo bu tür işler...umarım resim sahibi 1lt ve altı yakar da 1 depoyla binlerce kilometre gider birazda boyu uzar hiç rakibim kalmadı die tatmin olarak
Hakkı abi aslında gidilirde diğerlerinin özellikle şehir dışı yollarda kamyonlarla ne kadar mücadele edersin o bir sorun ama ben 101 göstermiyorum arabama max 100 sakin sakin arkamdaki selektör yapıyor kornaya basıyor çekiyorum sağa yol veriyorum niyetim aslında ekonomi yapması değil yaksa ne yakıcakki d4d sonuçta ama keyif alıyorum birde cuma geldimi alışmışım fullemeye bazen diyorum hakkaten toyota ya çok iyi yapmışım bişi sorucam toyota yaris düşünüyorum 2009 takasta aracımı alırlarmı ? alsalar fiyatını öldürürlermi ? ekstralarım bir para edermi ? özel mesaj atarsanız bana çok sevinirim