0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dikkatiniz takdire şayan Çetin bey... İltifatı aldım kabul ettim.....
LİDERLİK- ŞÖHRET-KARİZMA İLİŞKİSİKarizmanın liderlik için çok önemli bir faktör olmakla birlikte, mutlak bir gereklilik olmadığı; en azından karizmanın tek başına liderlik sırlarının açıklanmasında yetersiz kalacağı söylenebilir." Kaldı ki, her karizmaya sahip kişinin lider olmadığı da bir gerçektir. Özellikle şöhretli şahıslar (müzisyenler, sanatçılar, bilim adamları v.b.) toplumun önemli bir kesimi tarafindan karizmatik olarak görülebilmektedir. Bu kişiler karizmayı temsil eden hürmeti ve derinden saygıyı kendilerini candan seven ve bağlanan kalabalıklardan alırlar. Toplumun heyecanı, şöhretli kişilerin huzurunda harekete geçebilir. Ancak, pek çok şöhretli kişinin sahip oldugu bu karizmayı, karizmasına inanan insanları belirli hedeflere yönlendirerek kullanmadiklari açıktır.John B: MINER, Leadership and Performance Beyond Expectations
Ama oyuncular konusu bence karışık bir konu.... onları izlediğimiz rolleriyle tanıdığımıza göre..... karizma mı oyunculuğu getiriyor? rol kabiliyeti karizmayı mı oluşturuyor? düşünmek lazım...
Yok Hande ben, bizlere yansıyan kadarı ile günlük yaşamdaki çizgisinden söz ediyorum.
hem kel hem fodul olmaktan iyidir....
Çetin hocam .Ünlü akrtis Sayın Arzum Onan hanım efendi için bu bağlamda düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kim o kel ve fodul olan, sitede kel çok var da , fodul varmıydı yaasahi bu arda fodul ne demek hep merak ederdim
Fatih Ürek hakkındaki yorumlarınızıda alalbilirmiyiz
Cevabımı özelden yazıyorum Kemal hocam Çetin beye sormamda bir maksat vardı.Kendileri sosyal psikoloji ile ilgi bir semirden söz etmişti;dolayısı ile bu bağlamda düşüncelerini merak ettim.Seçtiğim kişi ise sıradan biri değil.Arzum Onan hanımefedinin ismini dahi yazarken ona ve değerli ailesine saygı duyarım.
Cevabımı özelden yazıyorum Kemal hocam
Montaj gibi duruyor o Çetin abi.
Wasp - Charisma, tavsiye ederim. Her şeyi anlatıyor.