Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar araca led döşedim bu defada arka koltukların altına ayakucu led olarak yaptım ve güzel oldu.
Önceki yaptıklarım:
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37281.msg498917#msg498917http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37450.new#newŞimdiki yaptığım led döşemesinde önceden yaptığım led döşemelerindeki işlemler hemen hemen aynı artık lafı uzatmayım.
Bu iki fotoğrafı telefon kamerasıyla çektim kötü olmuş.

Eski bir çakmaklığın ucuna klemens bağlayıp gücü çakmaklıktan aldım.

Bu iki fotoğraf yolcu koltuğu altına yaptığım led, ledlerin kendi çift taraflı bantıyla yapışınca bazı yerleri zamanla kalktı ve böyle yamuk oldu bende kendim köpüklü 3m çift taraflı bantımla tekrardan yaptım hiç yerinden kalkmadı.

Buda şöför koltuğu altına yaptığım ledler. Bunlarıda tekrardan yapıştırdım.

Not : ilk 2 foto haricindekiler 2 hafta önce çekilmiştir sonradan tekrardan yapıştırdığım lerdeleri fotosunu çekemedim arkadaşlar ama dümdüz oldu.
Not : şimdilik çakmaklığa bu şekilde bağlayacağım ledleri ilerde ön tarafada ayakucu led yaptığım zaman o zaman 4 lü bir kontrol ünitesi yapacağım.
masallah
ledler sarımı 
sağol serdar abi beyaz-sarı yani öyle yazıyor ambalajında:)
sağol serdar abi beyaz-sarı yani öyle yazıyor ambalajında:)
hadi yine iyisin geliyor alkışın

elektriğini kapının jiglesinden mi verdin
hadi yine iyisin geliyor alkışın
elektriğini kapının jiglesinden mi verdin 
çakmaklıktan fotoğrafı koymuştum serdar abi
tam çözemedim acma kapama düğmemi yaptın yoksa, yakmak istediğim zaman mı cakmaklığa takıyorsun
tam çözemedim acma kapama düğmemi yaptın yoksa, yakmak istediğim zaman mı cakmaklığa takıyorsun 
çakmaklığa takıyorum önede ledi yaptıktan sonra kontrol ünitesi yapcam
çakmaklığa takıyorum önede ledi yaptıktan sonra kontrol ünitesi yapcam
wayy hedeflerin büyük

bunları yaparken sana tavsiyem arasına sigorta koy
vala kardeşim geçmiş olsun bune benzer bir olay bende yasadım fakat ben kurtulamadım.
bende daha kurtulamadım serdar abi
bende daha kurtulamadım serdar abi
sorun ne halen çözülmedi mi?
sorun tavan lambasının door kısmı yanmıyor
sorun tavan lambasının door kısmı yanmıyor
boşver o zaman sadede o ise
ilke ellerine sağlık süper olmuş çok beğendim. her araca lazım böyle bir uygulama. sen başardın bizde kolları sıvıyalım o zaman

ledler tam istediğim renk tonunda ne beyaz ne sarı. soğuk beyaz rengi kullanmışsın.
ilke ellerine sağlık süper olmuş çok beğendim. her araca lazım böyle bir uygulama. sen başardın bizde kolları sıvıyalım o zaman
ledler tam istediğim renk tonunda ne beyaz ne sarı. soğuk beyaz rengi kullanmışsın.
teşekkür ederim serdar abi senin led çalışmalarının yanında hiç kalır
ilke iyi düşünmüşsün güzel olmuş. Benim birşey dikkatimi çekti arka paspasların olduğu yerde kuş tüyü gördüm. Ya bir kuş besliyorsun, ya bir kuş arabana girmiş, ya da bir kedi arabanda kuş yemiş