Gönderen Konu: Uçaklar Hakkında Geçmişe Dair  (Okunma sayısı 3206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Uçaklar Hakkında Geçmişe Dair
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2012, 12:42:42 »
Tekin bey Facebook profilinizde İlk şehit Türk pilotu olan Fethi bey ile ilgili vermiş olduğunuz bilgi ise yaşadığınız yer ile alakalı olarak çok enteresan...Sanırım hava kuvvetlerinden yeni emekli oldunuz. Emekliliğinizde güzel günlere yelken açmanız dileğiyle.... 

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2012, 12:42:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 04, 2012, 13:10:02 »

Tekin bey Affınıza sığınarak bu güzel resminizi paylaşıyorum...İlk şehit Türk pilotu olan Fethi bey ile ilgili vermiş olduğunuz bilgi ise yaşadığınız yer ile alakalı olarak çok enteresan...Sanırım hava kuvvetlerinden yeni emekli oldunuz. Emekliliğinizde güzel günlere yelken açmanız dileğiyle....
Esrar perdesi aralanıyorrrrr......

Doğan: Tekin Bey'in resmi kendi isteği üzerine kaldırılmıştır.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '94
  • 2027 kere teşekkür etti
  • 2560 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 04, 2012, 13:22:14 »
Arkadaşlar bana kitlenmenize gerek yok, sormak istediğiniz şeyleri fazla özele kaçmadan direk sorunuz, ortada çok özel bir durum yok, bakınız forumumuzda teknik, sosyal, sağlık ve daha ne kadar çok değerli işlere sahip üyelerimiz, yöneticilerimiz var.

Otomobiller ve özellikle Toyota konusundaki fikirler/düşünceler için burada toplanmış bulunuyoruz ve konuları kişiselleştirmeden güzel muhabbetlere devam edelim.

Bende bir çok kişinin fotoğrafına, cep telefonuna, hatta adresine erişebiliyorum ama böyle bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 04, 2012, 13:22:55 »
 :argh:    :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh:

Üzülebileceğiniz aklıma gelmedi...Ama bu denli ilgi çekmeniz sizcede tuhaf değil mi....Bu arada ricanız üzerine resminizi forumdan çekiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Şubat 04, 2012, 13:39:40 »
Tekin Bey ser veriyor sır vermiyor ama yavaş yavaş karşılıklı güven ile hallederiz inşallah şaka bir yana teknik bilgisine hayranım Tekin beyin......
Tekin beyi bende takip ediyorum afına sığınarak ...
Arçellik'in kraliçe  reklamı gibi olacak ama Tekin üzerinde ufak bir maniplasyon ile Teknik olarak göz tamamladı hemen :)
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '94
  • 2027 kere teşekkür etti
  • 2560 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 04, 2012, 13:47:56 »
Bütün anneler ve sevdiğimiz eşlerimiz kraliçedir, onlar için ve gelecek güzel nesiller için varız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 04, 2012, 14:05:42 »
Çok iyi ya. Konu elebaşı ben olmuşum :)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 04, 2012, 19:07:35 »
Nayıııırrr ben böyle bir hoş sohbeti nasıl kaçırırım yahuu :( :( :( :( Bi haftasonu gezeyim dedim bak sen şu işe yahu :(

Tekin abinin fotoları bile yayınlanmış görememişimm :(

Bırak Sinan ya masum rolüne yatma şimdi :P  Valla ihale sana kalmış :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Şubat 04, 2012, 19:48:58 »
Arkadaşlar bana kitlenmenize gerek yok, sormak istediğiniz şeyleri fazla özele kaçmadan direk sorunuz, ortada çok özel bir durum yok, bakınız forumumuzda teknik, sosyal, sağlık ve daha ne kadar çok değerli işlere sahip üyelerimiz, yöneticilerimiz var.

Otomobiller ve özellikle Toyota konusundaki fikirler/düşünceler için burada toplanmış bulunuyoruz ve konuları kişiselleştirmeden güzel muhabbetlere devam edelim.

Bende bir çok kişinin fotoğrafına, cep telefonuna, hatta adresine erişebiliyorum ama böyle bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Saygılarımla
Hedef şaşırtma diye buna denir    :D :D :D   ....Tekin bey siz nasıl isterseniz.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK