0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin bey Affınıza sığınarak bu güzel resminizi paylaşıyorum...İlk şehit Türk pilotu olan Fethi bey ile ilgili vermiş olduğunuz bilgi ise yaşadığınız yer ile alakalı olarak çok enteresan...Sanırım hava kuvvetlerinden yeni emekli oldunuz. Emekliliğinizde güzel günlere yelken açmanız dileğiyle....
Tekin Bey ser veriyor sır vermiyor ama yavaş yavaş karşılıklı güven ile hallederiz inşallah şaka bir yana teknik bilgisine hayranım Tekin beyin......
Arkadaşlar bana kitlenmenize gerek yok, sormak istediğiniz şeyleri fazla özele kaçmadan direk sorunuz, ortada çok özel bir durum yok, bakınız forumumuzda teknik, sosyal, sağlık ve daha ne kadar çok değerli işlere sahip üyelerimiz, yöneticilerimiz var.Otomobiller ve özellikle Toyota konusundaki fikirler/düşünceler için burada toplanmış bulunuyoruz ve konuları kişiselleştirmeden güzel muhabbetlere devam edelim.Bende bir çok kişinin fotoğrafına, cep telefonuna, hatta adresine erişebiliyorum ama böyle bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.Saygılarımla