süper olmuş içmesin arkadasım alla alla
yuhh.. gitmiş polise mı çarpmış.
Memurlar bence bu işin b..... çıkarmışlar.
Her şeyi geçtim de bisikletin modelini bile yazmış ya

Kabahatler Kanunu duruken 48/5'den ceza yazdığına göre memurun kafası da en az bisiklet sürücüsü kadar güzelmiş sanırım
Son derece isabetli bir ceza.Alkollü bisiklet sürme.Her türlü tehlikeli duruma sebep olabilir.
polis amcalarımın canı sıkılmış anlaşılan...
yakında alkollü yayalara da yazarlar...
hatta böyle meyhane, bar çıkışlarında falan sotelenirler...
helal olsun onu yazan polise
acaba bisikleti bağladılar mı ?
acaba bisikleti bağladılar mı ?

Yazan kişide sarhoştu heralde.

Oğuz; her şeye rağmen gülemiyoruz.
Madde 48 – Uyuşturucu veya keyif verici maddeleri almış olanlar ile alkollü içki almış
olması nedeniyle güvenli sürme yeteneklerini kaybetmiş kişilerin kara yolunda araç sürmeleri
yasaktır.
Motorlu Araç yerine sadece "Araç" sürmeleri yasaktır dendiğine göre yapılan işlem doğrudur.Allah korusun Alkollü iken bir aracın altına gireceğine 590 TL yi ödesin ama çolugunu çocugunu babasız bırakmasın
Madde 48 – Uyuşturucu veya keyif verici maddeleri almış olanlar ile alkollü içki almış
olması nedeniyle güvenli sürme yeteneklerini kaybetmiş kişilerin kara yolunda araç sürmeleri
yasaktır.
Motorlu Araç yerine sadece "Araç" sürmeleri yasaktır dendiğine göre yapılan işlem doğrudur.Allah korusun Alkollü iken bir aracın altına gireceğine 590 TL yi ödesin ama çolugunu çocugunu babasız bırakmasın
yahu tabi ki kitabına uyduracaklar, yoksa zaten yazılan cezanın bir hükmü kalmaz...
sizin bu cezayı savunmanız bana ilginç geldi doğrusu, alkollü iken sokakta yürüyen bir adam da aynı bisikletli gibi bir arabanın altına girebilir, önüne atlayıp çarpılabilir, ona da mı ceza kessinler..?
ya da en iyisi, bizim iyiliğimizi düşünüp, alkolü yasaklasınlar temelli dimi, o zaman tam olur...
yahu tabi ki kitabına uyduracaklar, yoksa zaten yazılan cezanın bir hükmü kalmaz...
sizin bu cezayı savunmanız bana ilginç geldi doğrusu, alkollü iken sokakta yürüyen bir adam da aynı bisikletli gibi bir arabanın altına girebilir, önüne atlayıp çarpılabilir, ona da mı ceza kessinler..?
ya da en iyisi, bizim iyiliğimizi düşünüp, alkolü yasaklasınlar temelli dimi, o zaman tam olur...
Karayolunda bisiklet sürmekle yolda yürümek aynı şey mi sizce?Bu arkadaş belli ki zil zurna sarhoş (Öyle çakır keyf filan oldugunu sanmıyorum)
acaba kaç promille bu cezayı kesiyorlar... Bisklette bisan mış
ayrıca ceza alkol aldıgından değil, güvenli sürüş yeteneğini kaybettiğinden dolayı kesiliyor
ayrıca ceza alkol aldıgından değil, güvenli sürüş yeteneğini kaybettiğinden dolayı kesiliyor
kağıtta öyle yazmıyor, hem öyle yazsa nolur ki...
"alkollü trafiğe çıkmak" kavramının sündürülmesinden başka bir anlam taşımıyor bence bu ceza...