0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rölantide fazla uzun beklemenize gerek yok diyelim o halde siz 5 dakika rölantide çalıştırıyorum demişsiniz ama ben motoru ısıtıcam aracın içinide ısıtıcam derseniz o başka
Gökhan bey,Günümüz teknoloji motorları için ilk çalıştırmadan sonra 5sn beklemek yeterlidir, bundan daha uzun süreler beklemek sadece fazla yakıt sarfetmenize yarar. Gittiğiniz mesafe zaten 2.5km, yani motoru ısıtmak için beklediğiniz 5 dk boyunca, 2.5km de harcanacak yakıtı beklerken harcıyorsunuz demektir.Aracınızın yakıt sarfiyatında bir sorun görünmüyor, kullanma alışkanlığınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Gökhan Bey kullanım şartlarınıza göre aracınızın yakıtı normal.Aracınızı 10 bin km kadar kullandığınızda yakıtın biraz daha düştüğünü göreceksiniz. Sizin aracınızın aynısını bende kullanıyorum.Yoğun trafikte ve 7-8 km kadar kullandıktan sonra işe varıyorum.ortalama yakıtım şehir içi devirli kullanmama göre 9,8 LT ile 10,2 LT arası geziniyor.
sayın şükrü hocam ben arabayı 2010 temmuzunda ilk çıktğnda alanlardanım ozman fiyatlarına baktm dosyamdan öncelikle 8000tl değil 5500 tl fark varmış dizel otomatik ve benznli otomatik arasında ve kabaca bir hesap yaptğmda ben zaten 1,5 senede dizele verdğim parayı çoktan çıkardm şimdide keyfini ve ekonomsini süryrm satarkende dizele verdğim fiyat farkı çöpe gtmş değil sonuçta yine benzlnden fazla edeceğne göre bir zararım söz konusu değil.ayrıca ben herzaman fazla km yapılsn yada yapılmasın dizelden yanayım ödme gücüm olsa dahi aynı yere 10tlye gtmk varken nye 15tlye gdymki diyeceksnzki dizel arabyı baştan pahalı alysnz evet doğru ama bu para çöpe gtmyoki satarken hem daha kolay alıcı bulyo hemde değerini koruyo hertürlü avantajlı o yüzden saygılar.