0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Coşkun canın sıkıldıkça para say belki faydası olur. para insana pek çok kapıyı açar. kapıdan içeri girebilmek bize kalmış.
Bebe seni bulacam...
İğrenç bi espri vardır konuyla ilgili .. bayan arkadaşlardan özür dileyerek..Parayla Saadet olur... Tuğba olur,Sevil olur,Serpil olur..
Para var o kısımda sıkıntı yok şükür.Peki saadet? ben göremiyorum şu sıralar hayatımda.Olmuyormuş demek ki parayla saadet fılan.
Ben istememmm Sarışın italyan mı olurmuş hem ne o öyle
...derken geçenlerde yeni siparişini verdiğim Ferrarinin satış temsilcisi sarışın İtalyan güzeli ile yemeğe çıktıktan sonra, devam edebilen bir hikayeyi kim anlatmak istemez!
oturun oturduğunuz yerde evinizdeki saadetinizle idare etmeyi bilin...
Eyvah!Mehmet Ali bey! Kimdi o? buraya yazılanların bayan üyeler tarafından görünmediğini, zaten bayan üyelerin hiç bir zaman hiç bir konuda arıza yaşamadıkları için, hiç bir konuda da katılım yapmadıklarını falan söyleyen? Ah biz erkek sürücüler yok mu? her konuda arıza çıkartma üstüne yoktur, bizden başarılısı!Yok aracımın modelini değişmek istiyorum! lütfen acil yardım! (birde yardım istiyoruz),Yok üstü açık modeller daha modern! (olabilir! ben kapalı severim),Yok ben kaslı severim! (olabilir! benim için Türkçe konuşsun yeter! (yol bilgisayarı)),Yok daha nasıl ekonomik yapabilirim? (ha işte o biraz zor!),Yok Soft-Top mı Hard-Top mı karar veremedim? (yağmurdan kaçarken doluya tutulanlar daha iyi bilir!),Yok aracım neden kayıyor? (çünkü alakasız bir zamanda sürmeye kalktığından),Yok Kar-Çorabıyla daha iyi kalkıyor! (valla bizimki zincirle bile zorlanıyor!)Yok bakımı yetkili serviste mi ucuz? dışarda mı? (he işte, uzun vadeli kullanacaksan yetkili serviste, başka hiç bir yere bakmayacaksın.).Sevgilerle
Tekin bey benim aracım arıza çıkarmaz ama ben arıza çıkarmaya meyilli biriyim haberiniz olsun....
Boşver Saadet bugünlerde yogun sen Ayşe ye bak
Bi tane de caps yükliyim dedim http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/408183_353520404677218_254710351224891_1320122_1770665960_n.jpg