0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deme yahu Hergünde olmaz ki arada ara ver bari Sinan bu arada video eklediğin mesajda bir düzeltme yaptım bu bağlamda biraz daha dikkatli olursan seviniriz, şimdiden teşekkürler.
Klip (*görümsetme) paylaşımları için teşekkürler. Emeğinize sağlık.- Paylaştığınız kliplerin (*görümsetme) aklıma getirdiği atasözleri (*görümsetmelerdeki bakış açısıyla bakan):1. Parayı veren düdüğü çalar.2. Zengin arabasını dağdan aşırır, züğürt düz ovada yolunu şaşırır.3. Paranın yüzü sıcaktır.-Paraya başka bir açıdan bakan atasözlerimiz:1. Akıl adama (kişiye) sermayedir.2. Akıl para ile satılmaz.3. Para cesur insanları satın alabilir, ama cesareti asla.- Paraya espirili yaklaşımlar:1. Para mutluluk getirmez amma mutsuzluğunuzu hafif atlatmanızı sağlar.2. En iyi para cebindeki paradır.3. Ben paraya para demem, para benim olmayınca.4. Ben paranın benim hesabımda olanını severim.5. Parasız adam gereksiz adamdır.6. Zenginin malı züğürdün çenesini -bir de klavyesini- yorarmış!-Para ile ilgili veciz sözler:Her kim ki kazanmazsa bir ekmek parası, dostunun yüz karası düşmanının maskarası. (M.Akif ERSOY)Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi göze alan adamdır. (Benjamin Franklin)Parayı köleniz yapın, yoksa efendiniz olur. (Bernard Shaw)*Kaynak: http://www.tdkterim.gov.tr/bts/
Çetin bey bana lisede ki filolog olan öğretmenimi hatırlattınız Görümsetmede cidden komikmiş Şahsen dilimize sahip çıkmayı sevip savunsamda bu kadarını gereksiz buluyorum
Bu konuda üretmek/türetmek görevi resmi olarak TDK'ya verilmiş.Onların görevi bu. Halk eğer üretilen/türetilen yeni kelimeleri komik yada gereksiz bulursa; yenilerini üretip/türetecekler.Bu iş böyle olmak zorunda. Aksi düşünülemez bile.Zamanında bilgisayar kelimesini çok komik bulanlar, "computer" kelimesini kullanmaktan vazgeçmeyenler, bilgimi sayıyormuş bu alet, saysında görelim diye dalga geçenler çok olmuştu (lütfen üzerinize alınmayın, sizi müstesna tutuyorum).Sinan kardeşimizin paylaşımı bana sadece bir kaç ata sözünü hatırlatmadı, ayrıca klip kelimesi için TDK'nın ürettiği/türettiği Türkçe kelimeye bakma ihtiyacı da uyandırdı. Bu kelimeyi; forum üyeleri ile paylaşmak ve bu konuda düşünmelerine vesile olmak amacıyla yazmıştım. Amaca ulaşıldığını görmek güzel.
Kadın-Erkek İlişkileri Kapak....
Ben bişey demiyorum bilimsel belgeler var burda.....
samimiyetle iddia ediyorum ki aynı deneyin kadın versiyonu yapılsa aynı sonuca varılır......
Hande hanım haklısınız ama, ..... Bu bir realitedir kabul etmek gerekir.....bence...... Neticede herkeside aynı kefeye koymamak lazım....
Realitenin sebebi; Türkiye'de ve tüm dünyada, kadınların ekonomik güçlerinin erkekler seviyesinde olmamasıdır.Ne zaman ekonomik güç dengesi tersine dönerse, ilişkilerde tersine dönecek; evlendirme programlarında evin varmı, paran var mı, araban var mı ,emekliliğin var mı diye dedeler sormaya başlayacaklardır.İnsanın kadını erkeği olmaz, insan insandır.
İğrenç bi espri vardır konuyla ilgili .. bayan arkadaşlardan özür dileyerek..Parayla Saadet olur... Tuğba olur,Sevil olur,Serpil olur..
Para var o kısımda sıkıntı yok şükür.Peki saadet? ben göremiyorum şu sıralar hayatımda.Olmuyormuş demek ki parayla saadet fılan.