0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence hoş şahsen jant yoksa eğer teneke taraftarıyım
Rica ederim Sinan. Madem böyle yapacaksın aracı sana bide folyo spec yapalım en gariban işi olanından -Öncelikle stoplara tamamen kırmızı folyo.-Sonra kapı çıtalarına siyah folyo.-Ve ön tampon boşluklar arasında kalan bölgeye siyah folyo.-Sonrasında arka yazıları iptal et logo kalsın.-Biraz paran olursada öne şeffaf sinyal al 35tl civarı.Tabi bunlar benim görüşlerim
Foto ekleyemedim ön hakkında örnek göstericektim ama plakanın bağlı oldugu cıta varya boşlukların arasındakalan kısımdan bahsediyorum Kapılara folyoyu fön makinesi yardımı ile ısıtarak çekersen daha saglıklı olur hem kabarcık kalmaz hem köşelere vs iyi esnetirsin folyoyu...
Folyoda aynı oluyor ben boyadan ziyade folyodan yanayım Zımparalasan daha iyi olur ince su zımparası geç en azından Bir kutu boya yetebilir çünkü jantların temiz görünüyor fotolardan pek boya bakımından aşıntı göremedim tabi boyanın kalitesinede bağlı
Hangileri nereden bulabilirsin Sinan ?Senin için indim foto çektim pis mis idare ediver Konu açıcam birazdan