0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Ne tür bir lastik istediğinizi belirtirseniz marka ve model olarak daha net bir cevap verebiliriz.İstediğiniz kış lastiği mi, yoksa yaz lastiğimi?Yada performans öncelikli mi yoksa konfor mu?
Continental yada Lassa
abi jant büyük değil miİnc oLarakmı serdar Kardeşim ?.. eğer inc oLarak diyosan ... en ideal ölçü olduğunu biliyorum 195/45/16'nın Aplikasyonları incelediğimde bunlar cıkıyor .. ve toyota ailesindeki bi cok arkadaşta bu ölçülerde jantlar olduğunu gördüm ( Örn: Türkay Arkadaşımızın ) sorun yaşamadıklarınıda söylediler sanırsam yanlışsam düzeltin . Avatarımdakine benzer sarı 17 jant taktım sürtme yaptı kestireceksin dedi lastikcim çamurlugun iç kısmını... ama ben kıyamadım o yüzden 16 ya düştüm ..
Tekin Abi Fikrin için teşekkür ederim.. Detay Olarak açma şansın varmı abi ?
Lastikte, orta sert taban yumuşak yanak arzını sunan markalarla yıllarca konfor korunabilmekte bunun yanında performanstan da ödün verilmemektedir, sonuçta hiç birimiz Le Mans yarışları yapmıyoruz.
benim 1.3 orjınal teneke jant 13 inç.di1.6 corollamda ise celik jant 14 inç. idi16.inc yormazmı arabayı abi :?
Oktay bey,Bu tip lastiklerdeki viraj esneme dereceleri tam gerektiği gibi kalmakta hatta yanal momentin yıkıcı gücünü çok daha güzel bir şekilde absorbe etmekteler (amortisörleriniz sağlamsa). Sizin alacağınız lastik zaten 45 lik olacağına göre pamuktan yapılma lastik bile taksanız esneme çok kısıtlı olacaktır. Bunun üstüne birde tam performans lastiği takarsanız lastiksiz jant üstünde gidiyor gibi olmanız kaçınılmazdır (konfor anlamında). Islak zemin performansları her lastikte olduğu gibi dişlerinin şekline bağlıdır. Premium Contact2'nin yağışlı yol performansında 1. likleri vardır.
Oktay bey,Bu tip lastiklerdeki viraj esneme dereceleri tam gerektiği gibi kalmakta hatta yanal momentin yıkıcı gücünü çok daha güzel bir şekilde absorbe etmekteler (amortisörleriniz sağlamsa). Engin bey'in alacağı lastik zaten 45 lik olacağına göre pamuktan yapılma lastik bile taksa esneme çok kısıtlı olacaktır. Bunun üstüne birde tam performans lastiği takarsa lastiksiz jant üstünde gidiyor gibi olması kaçınılmazdır (konfor anlamında). Islak zemin performansları her lastikte olduğu gibi dişlerinin şekline bağlıdır. Premium Contact2'nin yağışlı yol performansında 1. likleri vardır.