0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle geçmiş olsun.bence hiç boya işine girmeyin.oraya bir pasta yapın güzelce silin.siyahlıklar hafifçe kaybolur,sonra servislerde satılan aracın orjinal boyası renginde sticker gibi boya yamaları var,onlardan alıp yapıştırabilirsiniz.ileride Allah korusun ama başka bir hasarınız filan olursa o zaman bunuda aradan çıkartırsınız.o kadarcık yer için aracınızın orjinal boyasına bozmayın.hani derlerya nazarlık olarak kalsın.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Boyanın 2. eldeki konumunun ülkemizdeki ilginç durumuna katılıyorum.Çekindiğim tek noktada bu zaten.Ama orjinallik diye vuruk kırık gezmeyi sevmem.Daha önceki aracım polo idi.İnanın tavan hariç hemen hemen her parçasında boya vardı.Ama hepsi çizikten veya böyle ufak tefek şeylerdendi.Kazası yoktu.Bu aracımı satarken hiç zorluk çekmedim.Alıcılara istediğiniz yere götürerek kontrol yaptırmalarını ısrarla söyledim.Arabadan anlayan biri arabanın orjinalliğini gösteren puntolara ve boyanın sadece dıştan olduğuna baktı.Piyasaya görede iyi bir fiyata 4-5 günde poloyu satmıştım. Benim için kaza olmadıktan sonra boyanın hiç önemi yok.Neden olduğunu açıkça göstersin yeter. 2.eldede galerici mantığı ile aracın ederinden ne koparsak kar mantığı ile davranmalarına da müsamaha göstermem.Serviste satılan orjinal rütuş boyasından almıştım.Evde duruyor.Sabah rütuş yapacağım.Asıl kafama takılan göçük.Hoşuma gitmezse auto kinge gitmeyi düşünüyorum.
Kaskoyu bozdurmam.Göçük düzeltme konusunu da araştırayım.
İlginize teşekkür ederim. 4 tane minik göçüğün düzeltilmesi, kaput boyanmadan sadece yaralı yerin çeşitli tekniklerle büyük oranda giderilmesine 450 TL fiyat verdiler.Fazla geldi. Bugün arabayı auto king'e bıraktım.Kasko hasarsızlığı etkilenmeden mini hasardan iki hakkım kullanılacak.Üzerine 120 TL vereceğim.Kaput boyanacak.En makul ve mantıklı yol bu geldi.