0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazıyı okumaya başlamadan kendime şöyle dedim; Önyargını kaldır dikkatli oku ki ne denmek istediğini anlayasın!
Bu vesileyle birçok arkadaşın sorup sizin cevaplamadığınız gibi tekrar mesleğinizi ve bilgi birikiminizin kaynağını sormak isterim Tekin bey
Araç sadece hareket halindeyken, ayağımızı gazdan çektiğimizde, gerekli yerden rölanti beslemesinde kalma süresini takip edip programlanan süre (3sn gibi) sonunda (LPG) yakıt akışını kesip (Cut-Off), motoru yakıtsız bırakmak ve gaz pedalına basınca tekrar yakıt göndermeye devam etmek gibi basit bir işlemi 100 yıldır motor üreten firmalar akıl edememişlermidir?
wuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwww gizeeeemmm arkadaşlar okudum ben de heyecanla. Ancak çok inandırıcı gelmiyor bir türlü. Bakalım inşallah yanılıyorumdur.
Oktay abi son açıklamadan sonra iyice bir gizem kazandı ve merak kat sayılarını artırdı Tekin bey
1981 yılında, ilk maaşımla 100$'a ABD'den bir arkadaşa getirtmiştim, orjinal Ray-Ban hala kullanmaktayım, camın filtre işlemi gerçekten mükemmel.