0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dursun abi mükemmel bir araba almissin.Bende Fume renk,bej deri koltuklu 2,4 motorlu olanına sahip olmak istemisimdir Allah kazasiz,belasiz,cezasiz ve saglık dolu günlerde kullanmayı nasip etsin...
Hayırlı olsun Dursun bey kim ne derse desin en iyi karar sizin kararınız bakıp inceleyip almışsınız hesabı sizin nasıl olsa,kazasız belasız.
Çok Haklısınız Mehmet Bey;Akıl almaz bir rekabetin yer aldığı otomotiv piyasasında rakipler arasında büyük farklar olması mümkün değil. Accord 2.0 Executive'nin Toyotada'ki birebir rakibi 2003-2009 Avensis 2.0 Elegance'dir. Kullanmadığım için bilmiyorum ama tahmin ediyorum aralarında keskin farklar yoktur. Ben LPG versiyonu olmadığı için 2.0 Avensis'i tercih etmedim.Umarım pişmanlık yaşamam. Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Tuncay Bey ; çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Özcanım bunların 2.4 olanı kuşkusuz çok daha iyi. Ama ben gerçekçi olsun diye 2.0 olanlarını tercih ettim. Çok daha iyileri senin olur inşallah..
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.LPG (yakıt masrafı) doğru bir öncelik araba seçiminde bence de.
Dursun abi 2,4 olanı sevmemin nedeni çift egsoz olmasıydı.Yoksa ha 2,0 olmuş ha 2,4 olmuş.İkiside aynı Accord Artık musait bir günde bir tur atarız
Özcan; nezaketen söylemiyorum,içtenlikle teklif ediyorum. Ne zaman istersen özelden ara.. Başım gözüm üstüne..
Ayrica 2.4 olan daha iyi degil. Amerikan pazari icin üretilmis ve cok hantal bir motor. 2.0 hem daha az yakiyor, hem de daha atak.
aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin. bende 2.4 olanı alacaktım ama vergisini duyunca vazgeçtim. 2.0 olanlara baktım temiz bulamadım ve avensis aldım. ama 2.4 aklımdan hala çıkmadı