Gönderen Konu: Goodyear Ultragrip +7 farkı  (Okunma sayısı 1363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Goodyear Ultragrip +7 farkı
« : Ocak 29, 2012, 21:23:44 »
Günü birlik gittiğim Afyon da 24 Ocak Salı günü öğleden sonra şiddetli kar yağmaya başladı.Saat 15.30 da Eskişehir'e gitmek üzere yola çıktım.Her
yer kar,tipi yollar buz.Yollarda kalan arabalar,çekiciler,kazalar,ambulanslar ve trafik ekipleri gördüğüm şeyler.Bende önceleri bayağı tırstım.Yokuş yukarı çıkamayan arabalar zincirlerini takıyorlar.Yokuşu çıkamayıp geri geri kayan araçlar bunlar gördüğüm manzaralar.Kışlık lastiklerim goodyear UG7.
Afyon-Eskişehir arası 165km.İnanın bir santim bile yolda kayma yapmadı.Hem fren yapmada hemde yokuş çıkarken.Hızım 80 idi.Aynadan arkaya baktı
ğımda bir araba bile göremedim.Yani hepsi 40-50 ile giderken ben 80 ile gittiğimden onlardan uzaklaşmış oluyordum.Dikkatimi çeken şey ise;Yolcu otobüsünün 90 ile beni geçtiği.Adam basıp gitti vallaha buzlu yolda.Bu lastiğin bu kadar güvenli yol tutuşuna şahit oldum.Yanımda oturan bacanağım
bile bu işe çok şaşırdı.Bu lastikler ile geçirdiğim bir deneyimimi paylaşayım dedim.saygılar. 

Toyota Club Türkiye

Goodyear Ultragrip +7 farkı
« : Ocak 29, 2012, 21:23:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Goodyear Ultragrip +7 farkı
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2012, 10:20:17 »
Kesinlikle goodyear kış lastiginde bence tek tercih edilecek marka .Ben vectör 5 serisini kullanıyorum.Performansı inanılmaz .ANKARA ya geçen günlerde kar yagdıgında evime ulaşmam için 200-300 metre uzunlugundas bir rampa var oraya geldim aşagıda baya bir araba saga çekmiş 4 lüleri yakmış bekliyor ekipler yolu açsın diye 2-3 araba deneme yaptı ama hüsran daha ilk 50 metrede çıkmadılar geri geldiler kimisi zincir felan takmaya çalışıyor .Bizim birade arabayı kullanıyor abi ne yapıyım dedi valla dedim zorlamada bir sar bakalım çıkmazsa biz geri geri geliriz dedim .aşagıdan 1-2 ledik arabayı sabit gazla  daha teker degmemiş alana daldık bazı yerlerde biraz pati felan ama çok şükür çıktık neyse arakamızdan gelenlerde  bizim teker izimize çıkmaya çalışıyorlardı .Bu benim ikinci sefer aldıgım lastik 4 yıl önce 1 çift almıştım çok memnun kladım gene aldım.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Goodyear Ultragrip +7 farkı
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2012, 12:05:09 »
bu kış goodyear ultragrip extreme kışlık lastik taktırdım aracıma. erzurum şehir içi ve şehir dışı uzun yolda yaklaşık 5000 km tecrübem oldu şimdiye kadar. yol tutuşu olsun, karlı-buzlu zeminlerdeki tepkisi olsun bir harika. denemek için uygun şartlarda bir kaç defa sert manevralar yaptım ve sonuçlar adına yakışır düzeyde. lastikler için olumsuz hiçbir şey diyemem. kışlık lastik için seçimim goodyear olacaktır bundan sonrada.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)