Gönderen Konu: Corolla 2011 d4d comfort extra  (Okunma sayısı 1137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Corolla 2011 d4d comfort extra
« : Ocak 29, 2012, 02:14:01 »
merhaba arkadaşlar. Sizllerden bir konu hakkında yardım almak istiyorum.
Dün arabamı geri geri parkederken sanırım dalgınlığıma geldi arkadaki direği görmedim ve sağ arka köşeden direğe çarptım. Direğe çarptığımda inip baktım ki sağ arka tamponun tam köşesi içeri girmiş. Fardada hafif çatlak oluşmuş. Bu duruma çok üzüldüm.
Şimdi arabayı servise götürmek istiyorum. Bu konularda acemiyimdir.
1. O nedenle servisten randevu alarakmı arabayı servise götürecem.
2. Serviste arabanın arka tamponun vuruk tarafına ne gibi işlemler yaparlar boya falan gerekirse boya attırmayayım diyorum. ama tabi bilemiyorum.
3. Arka sağ stop lambasını orjinalinin fiyatları nerelerdedir acaba bilginiz varmı?

Şimdiden herkese teşekkür eder kazasız belasız yolculuklar dilerim..

Toyota Club Türkiye

Corolla 2011 d4d comfort extra
« : Ocak 29, 2012, 02:14:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 2011 d4d comfort extra
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2012, 15:55:56 »
merhaba bana maalesef başkası çarpmıştı o nedenle yaptırtmıştım kaskodan oldu ve kaskonunda hasarsızlıgı bozulmadı stop 2 parça hangisi kırık ise o degişiyişiyor benimki dış parça idi yanlış hatırlamıyorsam 246 tl idi tampon ise yarım
 boya ile serviste çözduler çok guzel oldu Allah başka kaz vermesin
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2012, 17:04:55 »
merhaba arkadaşlar. Sizllerden bir konu hakkında yardım almak istiyorum.
Dün arabamı geri geri parkederken sanırım dalgınlığıma geldi arkadaki direği görmedim ve sağ arka köşeden direğe çarptım. Direğe çarptığımda inip baktım ki sağ arka tamponun tam köşesi içeri girmiş. Fardada hafif çatlak oluşmuş. Bu duruma çok üzüldüm.
Şimdi arabayı servise götürmek istiyorum. Bu konularda acemiyimdir.
1. O nedenle servisten randevu alarakmı arabayı servise götürecem.
2. Serviste arabanın arka tamponun vuruk tarafına ne gibi işlemler yaparlar boya falan gerekirse boya attırmayayım diyorum. ama tabi bilemiyorum.
3. Arka sağ stop lambasını orjinalinin fiyatları nerelerdedir acaba bilginiz varmı?

Şimdiden herkese teşekkür eder kazasız belasız yolculuklar dilerim..

Ton farkı olmadıktan sonra tamponun boyanması hiç önemli değil.Eğer ksakonuz var ve kaskonuzun auto king mini hasar hizmeti varsa hiç ücret ödemeden tamponu yaptırabilirisiniz.Farda zarar çok değilse yapıştırıcı ile içine su girmesini önlerseniz bence şimdilik  yeterli olur.Ufak bir çatlak için far değiştirmek gereksiz masraf olur.Serviste yaptırmayı düşünürseniz servis ücretleri pahalıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2012, 17:38:30 »
teşekkürler arkadaşlar sanırım yarın servisi arayıp durumu anlatacam artık ona göre ne tür bir çözüm üretecekler bilmiyorum. Bu arada arabamda kasko yok yaptırmadım bunu söylemeyi unutmuşum...