Gönderen Konu: Cinturato P7 nasıl bilirsiniz?  (Okunma sayısı 6196 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Cinturato P7 nasıl bilirsiniz?
« : Ocak 29, 2012, 00:24:39 »
Arkadaşlar corolla kullanıyorum ama lastikleri de 205/55 R16 yapacağım en kısa zamanda, yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum son günlerinde artık lastiğim :)

Edit: İMLA

Toyota Club Türkiye

Cinturato P7 nasıl bilirsiniz?
« : Ocak 29, 2012, 00:24:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '09
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Pirelli P 7 lastiklerini bir arkadaşım çok övdü ama ben hiç kullanmadım. Ben michelin almanı tavsiye ederim. Başka bir arkadaşım - ki kendisi tam bir araba uzmanıdır- Yokohama lastiklerinin de Michelin ile aynı kalitede ve konforlu bir lastik olduğunu söyledi. Yokohamanın da fiyatı Micheline yakın diye biliyorum. Lastik ebatını büyütmek çok da mantıklı değil zira bu hem aracınızın orijinalliğini bozacak hem de 4 lastik de oldukça fiyat farkına mal olacaktır.
2009 Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yorumun benim için değerli çok teşekkür ederim ama benim de tanıdığım araçlar lastikler konusunda kendisine çok güvendiğim hatta bu konuda ödül bile almış değerli bir Abi'm var o da kesinlikle pirellinin yeni çıkan cinturato p7 modelini tavsiye ediyor. Dış deseni de cok hos digerlerinden farkli.Ayrıca test sonucları gercekten çok iyi michelen e oranla. fiyatını da isin icine katarsak Pirelli kafama yatıyor gibi. Ayrica siyasi olarak da dusunmek gerekirse fransiz mali almam kesinlikle. Yokohama konusunda bir araştırma yapayım kendimce pek bir bilgim yok. 1 ay kadar sonra kesin değiştirmeliyim lastikleri emniyet sınırını zorluyor :) tsk ederim tekrardan. Daha detaylı ve farklı görüşler beni aydınlatacak ve güvenlik konusunda yardımcı olacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum toyotacilar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Cinturato P7 nasıl bilirsiniz?
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2012, 01:38:41 »
Cinturato P7 fabrikadan aldığımız taze çıkmış olarak cerato da denemiştim. yol tutuşu konforu ve sessizliği hoşuma gitmişti. 195-60-15 ölçülerinde.
Virajda denediğimde ilk takılma haliyle güzeldi. Fren performansı da güzel diyebilirim.Tavsiye ederim.
Kendim şu anda good year efficient grip kullanıyorum. eşdeğer niteliğinde tercih edebilirdim..
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2012, 00:22:57 »
Çok teşekkürler arkadaslar elleriniz dert görmesin. Bu gecen zaman icinde ben 2 günlük cinturato p7 sahibiyim :) test etme imkanı kendimce buldum diğer lastik markaları halt etmiş yanında. Konfor ve kendine, arabasına guven hissediyor insan.
Pirelli toyotalarda çok fazla montajda kullanılmadığından biz bilmiyormusuz.
Şiddetle tavsiyemdir. :)
Herkese hayırlı geceler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2012, 18:19:31 »
Çok teşekkürler arkadaslar elleriniz dert görmesin. Bu gecen zaman icinde ben 2 günlük cinturato p7 sahibiyim :) test etme imkanı kendimce buldum diğer lastik markaları halt etmiş yanında. Konfor ve kendine, arabasına guven hissediyor insan.
Pirelli toyotalarda çok fazla montajda kullanılmadığından biz bilmiyormusuz.
Şiddetle tavsiyemdir. :)
Herkese hayırlı geceler

bende cinturato p7 düşünüyorum ki kullandığım lastik yokohoma ve mutlu değilim cünkü soğukta yağmurda hiç iyi performans vermiyor sizede sorum bu oalcak p7 kullanıcısı olarak soğuk havada yada eğer olduysa yağmurda performansı nasıldır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2012, 18:45:31 »
Konuyu görmemisim. P7 ve P7 Cinturato oldukca basarili; güvenlik ve yol tutus agir basan lastiklerdir.
Hayirli olsun.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2012, 01:41:17 »
Raci bey
Öncelikle benim hareket noktam test sonucları ve 2.sirada tavsiyeler oldu. Pirelli 4 hususta digerlerinden açık ara onde, ortalama olarak da liderlik elindeymis. Asfalttan yağmur ıslaklik eksik olmuyor zaten ve deneme amaçlı fren yaptım defalarca bildigim yollarda ve yol tutusuna diyecek yok. Ama karlı havaların lastiği olamaz o hususta tabiki bir sey diyemicem.
Murat bey
Cinturato serisi p7ler sanırım yazılanlara gore de düz p7 lerden daha üstün özelliklere sahip