0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Versonun yokuş kalkışını bilmiyordum. Öğrendim iyi oldu
Hillholder'ı mı bilmiyordun?
Hız Sabitleyici(CC).İki km/s lik hız arttırma ya da azaltma ile özellikle uzun yolda çok büyük konfor. Silecek sensörü de, özellikle uzun yolda, büyük araç sollarken, yağışlı havada önemli bir güvenlik unsuru oluyor. Cama, büyük aracın aniden attığı suyun miktarına göre, silecek çalışma hızı otomatik olarak artıp azalıyor.
bu hillholder nasıl çalışır ? açarmısınız. benim eskı kasa avensis de varmı yokmu onu bilmiyorum valla.
Versoda frene sonuna kadar basınca, uyartı sesi ile ekranda esp ışığı sanırım yanıyor ve tekerler kilitleniyor.Ayağınızı frenden çekene kadar, serbest bırakmak için geri sayım başlamıyor.Ayağınızı frenden çektikten 2-3 sn. sonra bırakıyor. Buna fırsat vermeden harekete geçtiğinizde, kaymaya fırsat vermeyecek şekilde serbest bırakıyor.
Evet abi. İsteğe bağlı çalışıyor. Çok basit
Arabayı aldığım zaman ilk yaptığım şey kullanım kılavuzunu okumak. Ben araba kullanmayı biliyorum kılavuzla ne işim var dememek lazım yeni nesi araçlar da çok fazla özellikler var. Kılavuzu okumayınca ampul tipi için bile konu açmak gerekiyor:) Astra j -Enjoy Plus,Far sensörü, Auto da bırakıyorum, gündüzleri gündüz farları yanıyor, köprünün altından geçerken bile farlar devreye giriyor ve sonra sönüyor, hava kararınca da farlar devreye giriyor ve gündüz farları kısılıyor. Çok güzel farları açıp kapamayı unuttum artık Yağmur Sensörü : Açık konumda bırakıyorum hep, yağmur yağdığında sileceği aç, yağmur hızlandı hızını ayarlar, kapat falan artık uğraşmıyorum.Yokuş Kalkış desteği, bu harika bir şey, ne kadar dik yokuş olursa olsun 1 cm bile kaymadan gidebiliyorsunuz.Hız Sabitleyici, Hava alanı yolunda deneme fırsatı buldum, çok rahatmış, düğmeden hız artırılıp azaltılabiliyor da ve frene basınca devre dışı, uzun yolda çok kullanışlı olacağından eminim.Hız limiti, kendinize göre bir hız limiti ayarlayabiliyorsunuz o hızı aştığınız zaman sesli uyarı veriyor, araçta gürültü ses vs. olmadığı için farkında olmadan yüksek hızlara çıkılabiliyor. Kendiniz kontrol etmeniz için faydalı bir özellik.
Evet, yağmur sensörü hassasiyet ayarı var Özcan. Bazen aracı çalıştırıp, ön camı elimdeki suyla yıkayayım dediğimde, sileceği otomatiğe almışsam birden çalışıyor. İnsan bir an afallıyor.
son aldigim aracimla birlikte ilk defa smart key kullanmaya basladimgercekten cok kullanisli bundan sonra ki araclarimda da mutlaka bulundurmayi dusundugum gercekten guzel bir donanim ama bagaji dugmeyle acip kapama, cok yersiz buldugum bi teknolojizaten bi cok aracin remote kontrollerinde bagaj acma dugmesi varama bagaji dugmeyle kapatmak!!!!! bunu yazarken bile yuzum eksiyor ne yani 90 yasindamiyiz cok mu zaman kaybediyoruz, tembelmiyiz ........paketle geldigi icin almak zorunda kaldim yoksa bunun icin asla para vermezdimbana gercekten cok cok sacma geliyor, eger faydali oldugunu dusunen varsa lutfen belirtsin...
1994 reno fairway Kontak anahtarını çevirince eğer bu soğuklarda çalışırsa ileri-geri gidebilme özelliğini biliyor ve kullanıyorummm...
Ya frene tam basınca kitliyor, yaklaşık 5 sn sonra sesli uyarıyla bırakıyor. Bu süre içinde harekete geçilirse, hemen bırakıyor.Benim hedefimde önceki kasa vardı. Buna çok yabancı başladım
yazalım özelleiklerini istiyorsan hangisi uzay teknolojisi ile dizayn edilmiş bakalım arkadaş..100 metre kullandın sonra ben çok teknolojik makine diye sürmedin..Lütfen dikkat edelim biraz...